CSR nr. 2/2017 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 2 | juli 2017

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Godhedsindustri eller slyngelklub?

Hvor slutter fordommene, og hvor begynder arbejdet med ansvarlighed for Danmarks største spilleselskab? Disse og mange andre spørgsmål og dilemmaer blev drøftet ved et velbesøgt CSR-arrangement i Dansk Erhvervs Folkemødetelt.
Læs mere


Verdens Bedste Nyheder inviterer virksomheder på gaden

Verdens Bedste Morgen falder den 8. september i år, hvor tusindvis af frivillige går på gaden for at dele Verdens Bedste Nyheder ud til de morgenfriske danskere over hele landet.
Læs mere


Succesfulde virksomheder konkurrerer ikke længere om at være bedst i verden, men bedst for verden

Virksomheder bliver ikke længere kun målt på, hvor gode de er til at skabe profit. De bliver også målt på den forskel, de gør for og det aftryk, de sætter på samfundet omkring dem.
Læs mere


Cirkulær økonomi skaber nye forretningsmuligheder

Flere miljøorganisationer har skudt både regeringen og dansk erhvervsliv i skoene, at ingen af dem arbejder hårdt nok for at sikre grøn omstilling og en mere cirkulær økonomi. Faktum er dog, at en cirkulær økonomi er en gevinst for mange virksomheder.
Læs mere


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
CSR-konference 2017 - Ansvarlig ledelse
Sæt allerede nu kryds i kalenderen torsdag den 26. oktober, 2017, fra kl. 13.00 - 17.00, hvor CSR-konference 2017 løber af stablen. Temaet for i år er 'Ansvarlig ledelse - om ansvar og tillid i en verden under hastig forandring'. Konferencen afsluttes vanen tro med en festlig kåring af vinderne af CSR Rapporteringsprisen.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Save The Date - 360 grader prisen 2017
Prisen er Danmarks nye erhvervspris, som gives til to virksomheder, der har skabt en innovativ løsning , der formår at arbejde succesfuldt med krydsfeltet mellem ny teknologi/digitalisering, bæredygtighed, profit og skalerbarhed. Bag prisen står Dansk Erhverv, Green Network A/S og Dansk Initiativ for Etisk Handel. Sammen med en kompetent jury af kendte erhvervsprofiler vil trioen overrække 360 Grader Prisen 2017 til to virksomheder – nemlig en start-up virksomhed (højst to år gammel) og en etableret virksomhed.

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Gratis debatmøde om antikorruption
Dansk Erhverv, Dansk Standard, FSR - danske revisorer og Transparency International Danmark inviterer til gratis debatmøde om den nye internationale standard for anti-korruption, som sætter fælles retningslinjer og krav til, hvad man som organisation, skal have styr på for at undgå korruption. Her gives bud på, hvordan virksomheder og organisationer i praksis kan styrke deres anti-korruptions beredskab i lyset af flere aktuelle danske sager.
Læs mere og tilmeld dig her

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN