CSR-NYT  nr. 1/2017  - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.1 - april 2017

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

CSR Krystalkuglen for 2017

Dansk Erhverv Kort Nyt

År 2017 er allerede godt i gang – og i denne artikel vil vi se nærmere på de tre hovedtemaer, som Dansk Erhverv vurderer, der især vil blive diskuteret på CSR-fronten i 2017.
Læs mere


Tendenser og trusler – set med virksomhedernes øjne

Dansk Erhverv Kort Nyt

Hvilke tendenser og udfordringer på CSR-området bliver aktuelle i 2017? Læs vurderingen fra tre virksomheder, der har fokus på CSR.
Læs mere


Hvad har Netto gang i?

Dansk Erhverv Kort Nyt

Som den første store detailkæde i Norden har Netto offentliggjort mængden af madspil: 17.000 ton om året. Nu har kæden sat et ambitiøst mål om at reducere madspildet med 50 procent inden år 2030.
Læs mere


Ny model for regulering af globale værdikæder

Dansk Erhverv Kort Nyt

EuropaParlamentet har nu stemt for nye regler om import af mineraler fra konfliktområder. Reglerne gælder fra 2021 og kan blive en model for regulering af andre globale værdikæder. Den amerikanske lov på området trues dog af Donald Trump.
Læs mere

Affald skal sikre fremtidens velstand

Dansk Erhverv Kort Nyt

Dansk Erhverv mener, at kommunernes monopol på at håndtere affald spærrer vejen for cirkulær økonomi i Danmark. Med mere fri konkurrence om affaldshåndtering vil private virksomheder kunne bidrage med at innovere og udvikle genanvendelse.
Læs mere

ICC Business Brief med Mogens Lykketoft

Dansk Erhverv Kort Nyt

Den 25. april vil Mogens Lykketoft ved ICC Danmarks business brief dele sine observationer af de største politiske og økonomiske udfordringer, vi står overfor i dag.
Læs mere og tilmeld dig her

Har I et sundhedsinitiativ på din arbejdsplads?

Dansk Erhverv Kort Nyt

Det vrimler med sundhedsinitiativer på mange arbejdspladser. De skal frem i lyset. Dansk Erhverv, Falck Healthcare, Forsikring og Pension og Dansk Firmaidrætsforbund er gået sammen om initiativet ”Danmarks sundeste arbejdsplads – initiativprisen 2017”. Vinderen af initiativprisen kåres den 2. maj på Børsen i København.
Læs mere her