Erhvervsjura nr. 2/2017 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 2, marts 2017

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Virksomhed dømt for efterligning af Kähler serien

Det hører til sjældenhederne, at industrielt fremstillede produkter, som vaser og lysestager, kategoriseres som kunstneriske værker, der nyder særlig ophavsretlig beskyttelse. Sø- og Handelsretten har tildelt denne ære en produktserie fra Kähler.
Læs mere


Dansk Erhvervs Årsdag 2017

Dansk Erhverv Kort Nyt

I år er temaet for Årsdagen innovation og iværksætteri. Vi stiller skarpt på iværksætterkultur og på, hvordan vi styrker innovation og iværksætteri i det danske erhvervsliv. Årsdagen afholdes tirsdag den 9. maj i Øksnehallen.
Læs mere og tilmeld dig Årsdagen her


Visse virksomheder skal have en databeskyttelsesrådgiver fra maj 2018

 

Sammenslutningen af de europæiske Datatilsyn giver i en ny vejledning lidt mere indblik i overvejelserne bag denne regel i persondata-forordningen, men ikke en fuldstændig facitliste.
Læs mere


Hvornår er prisklausuler lovlige?

 

EU-Kommissionen er i gang med at undersøge anvendelsen af prisklausuler på markedet for online hotelbookinger. Det bør vurderes, om der er behov for særlige tiltag på det danske marked. Dette kan ligeledes overvejes i forhold til andre brancher.
Læs mere


Tredje vejledning om ESPD

 

ESPD´et er ubetinget det mest problematiske dokument at håndtere i forbindelse med udbud Der kommer løbende opdateringe og nye vejledninger, som er vigtige at være opmærksomme på. Her finder du blandt andet den nyeste vejledning på området.
Læs mere


Er du leder? Deltag i PwC’s CXO Survey 2017

Dansk Erhverv Kort Nyt

Hvad har du og din virksomhed fokus på i 2017? Hvad investerer I i? Og hvad mener du, der skal til for at være en vindervirksomhed i fremtiden? PwC og Dansk Erhverv undersøger, hvad der er på erhvervsledernes agenda i 2017.
Læs mere


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Salg via samarbejde
Mange virksomheder ønsker at booste salget. Når ikke man har råd til at ansætte sælgere, kan dette ske via et samarbejde med andre virksomheder i eller udenfor Danmark. Hør om dette samt fordele og ulemper ved indgåelse af samarbejdsaftaler generelt, og hvad du bør være særligt opmærksom på.
København 21/3

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Bliv klar til den nye markedsføringslov
Dansk Erhverv klæder dig på til den nye markedsføringslov, der træder i kraft den 1. juli 2017. På kurset gennemgår vi samtlige ændringer i loven med afsæt i praktiske eksempler – med særligt fokus på, hvordan virksomheden i praksis sikrer, at de overholder de nye regler.
København 25/4
Vejle 26/4
Kolding 8/6
København 13/6

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Udbudsrettens Light-Regime - en status
Det sociale område rummer sådanne særlige regler og egenskaber, hvorfor anvendelsen af de almindelige udbudsregler ikke er hensigtsmæssig her. Med udbudslovens ikrafttræden den 1. januar 2016 blev der derfor indført særlige udbudsregler - det såkaldte ”Light-regime”. Dansk Erhverv vil på dette godmorgen-møde give dig et overblik over de gældende regler og relevant praksis på området.
København 23/5

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN