Kort Nyt Personale nr. 5/2017 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 5 | 2. februar 2017

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Bliv opdateret på feriereglerne

Dansk Erhverv Kort Nyt

Det er tid til at få styr på ferieplanlægningen - både restferie for 2016/2017 og sommerferie 2017. Vi repeterer derfor reglerne omkring varsling af ferie m.v.
Læs mere


Type 2-diabetes var ikke et handicap

Dansk Erhverv Kort Nyt

Der var ikke handlet i strid med forskelsbehandlingsloven, da en medarbejder blev afskediget fra sin stilling som rengøringsassistent efter i flere omgange at have været sygemeldt med følgesygdomme til type 2-diabetes.
Læs mere


Fornyelsen af Butiks- og funktionæroverenskomsten

Dansk Erhverv Kort Nyt

Dansk Erhverv inviterer hermed til en orientering om overenskomstfornyelsen 2017 samt en gennemgang af overenskomsterne. Kurset henvender sig både til dig, som ønsker at blive opdateret på seneste nyt indenfor overenskomstens område, og dig der ønsker en generel indførelse i overenskomstens regler.
Kolding 14/3
København 29/3


WEBINAR om vikaroverenskomsten

Dansk Erhverv Kort Nyt

Vikaroverenskomsten mellem 3F og Dansk Erhverv Arbejdsgiver bliver forhandlet som en del af overenskomstforhandlingerne på det private arbejdsmarked i 2017. På webinaret bliver resultatet af overenskomstforhandlingerne gennemgået. Der vil være særligt fokus på de ændringer i den eksisterende overenskomst, som er et resultat af overenskomstforhandlingerne.
Læs mere og tilmeld dig webinaret den 26/4 her


Dansk Erhvervs Årsdag 2017

Dansk Erhverv Kort Nyt

 I år er temaet for Årsdagen innovation og iværksætteri. Vi stiller skarpt på iværksætterkultur og på, hvordan vi styrker innovation og iværksætteri i det danske erhvervsliv. Årsdagen afholdes tirsdag den 9. maj i Øksnehallen.
Læs mere og tilmeld dig Årsdagen her


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Overenskomstkursus - BKD området (Håndværks- og Butiksoverenskomsten med BKD særaftale)
Kom og hør om resultatet af overenskomstforhandlingerne 2017 på Håndværksbageroverenskomsten og Butiksoverenskomsten med BKD særaftale og få samtidig en gennemgang af overenskomsternes vigtigste bestemmelser.
Kolding 2/5
København 9/5

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Overenskomstkursus - Serviceoverenskomsten
Kom og hør om resultatet af overenskomstforhandlingerne 2017 på Serviceoverenskomsten og få samtidig en gennemgang af overenskomstens vigtigste bestemmelser.
Kolding 19/4
København 27/4

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Fornyelsen af overenskomsten for Hotel og Restauration 2017
Få et overblik over de seneste ændringer i overenskomsten for hotel- og restaurationsområdet, som er blevet aftalt ved overenskomstforhandlingerne i 2017.
Kolding 26/4
København 2/5

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
WEBINAR om deltidsloven og tidsbegrænsede ansættelser
Flere og flere virksomheder gør i stigende grad brug af deltids- og tidsbegrænset ansættelser. Deltag i Dansk Erhvervs webinar om deltidsloven og tidsbegrænset ansættelser og få styr på de juridiske faldgruber for deltidsansatte, og medarbejdere i en tidsbegrænset ansættelse.
Læs mere og tilmeld dig webinaret den 3/5 her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Sygefraværssamtalen
Lær reglerne for sygefraværssamtalen og få tips til hvordan du håndterer samtalen bedst muligt.
Kolding 27/4
København 2/5

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Forskelsbehandling på grund af alder
Mange arbejdsgivere oplever, at det er en stor udfordring at navigere rundt i regler og praksis om særligt beskyttede medarbejdere. Dansk Erhverv inviterer derfor til et målrettet kursus i forskelsbehandlingslovens regler om aldersdiskrimination.
Kolding 4/5
København 10/5

Læs printvenlig version af dette nyhedsbrev

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN