Kort Nyt Personale nr. 11/2017 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 11 | 16. marts 2017

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Psykiske mén efter røveri udgjorde ikke et handicap efter forskelsbehandlingsloven

Dansk Erhverv Kort Nyt

En ansat på et apotek blev stukket med en kniv under et røveri og fik efterfølgende psykiske mén, der delvist blev tilskrevet overfaldet. Ligebehandlingsnævnet fandt ikke, at afskedigelse af medarbejderen var i strid med forskelsbehandlingsloven.
Læs mere


Dansk Erhvervs Årsdag 2017

Dansk Erhverv Kort Nyt

I år er temaet for Årsdagen innovation og iværksætteri. Vi stiller skarpt på iværksætterkultur og på, hvordan vi styrker innovation og iværksætteri i det danske erhvervsliv. Årsdagen afholdes tirsdag den 9. maj i Øksnehallen.
Læs mere og tilmeld dig Årsdagen her


Medarbejder opsagt på grund af sygefravær

Dansk Erhverv Kort Nyt

En medarbejder med et omfattende sygefravær blev opsagt, fordi sygefraværet gav væsentlige driftsforstyrrelser. Opsigelsen var saglig, og opmanden bemærkede, at medarbejderens sygefraværshistorik også kunne indgå i vurderingen.
Læs mere


Arbejdsgiveren opfyldte ikke sin tilpasningsforpligtelse

Dansk Erhverv Kort Nyt

Sagen handlede om påstået forskelsbehandling på grund af handicap i forbindelse med, at medarbejderen blev afskediget fra sin fleksjobstilling som støttelærer efter at have anmodet om fortsat hjemmearbejde og yderligere nedsat arbejdstid.
Læs mere


Overenskomstkursus - BKD området (Håndværks- og Butiksoverenskomsten med BKD særaftale)

Dansk Erhverv Kort Nyt

Kom og hør om resultatet af overenskomstforhandlingerne 2017 på Håndværksbageroverenskomsten og Butiksoverenskomsten med BKD særaftale og få samtidig en gennemgang af overenskomsternes vigtigste bestemmelser.
Kolding 2/5
København 9/5


WEBINAR om deltidsloven og tidsbegrænsede ansættelser

Dansk Erhverv Kort Nyt

Deltag på Dansk Erhvervs webinar og få styr på de juridiske faldgruber for deltidsansatte og medarbejdere i en tidsbegrænset ansættelse.
Læs mere og tilmeld dig webinaret den 3/5 her


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Fornyelsen af Butiks- og funktionæroverenskomsten
Dansk Erhverv inviterer hermed til en orientering om overenskomstfornyelsen 2017 samt en gennemgang af overenskomsterne. Kurset henvender sig både til dig, som ønsker at blive opdateret på seneste nyt indenfor overenskomstens område, og dig der ønsker en generel indførelse i overenskomstens regler.
København 23/3
København 27/3

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Overenskomstkursus - Serviceoverenskomsten
Kom og hør om resultatet af overenskomstforhandlingerne 2017 på Serviceoverenskomsten og få samtidig en gennemgang af overenskomstens vigtigste bestemmelser.
Kolding 19/4
København 27/4

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Fornyelsen af overenskomsten for Hotel og Restauration 2017
Få et overblik over de seneste ændringer i overenskomsten for hotel- og restaurationsområdet, som er blevet aftalt ved overenskomstforhandlingerne i 2017.
Kolding 26/4
København 2/5

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
WEBINAR om vikaroverenskomsten
Vikaroverenskomsten mellem 3F og Dansk Erhverv Arbejdsgiver bliver forhandlet som en del af overenskomstforhandlingerne på det private arbejdsmarked i 2017. På webinaret bliver resultatet af overenskomstforhandlingerne gennemgået. Der vil være særligt fokus på de ændringer i den eksisterende overenskomst, som er et resultat af overenskomstforhandlingerne.
Læs mere og tilmeld dig webinaret den 26/4 her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Sygefraværssamtalen
Lær reglerne for sygefraværssamtalen og få tips til hvordan du håndterer samtalen bedst muligt.
Kolding 27/4
København 2/5

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Bliv klar til den nye markedsføringslov
Dansk Erhverv klæder dig på til den nye markedsføringslov, der træder i kraft den 1. juli 2017. På kurset gennemgår vi samtlige ændringer i loven med afsæt i praktiske eksempler – med særligt fokus på, hvordan virksomheden i praksis sikrer, at de overholder de nye regler.
København 25/4
Vejle 26/4
Kolding 8/6
København 13/6

Læs printvenlig version af dette nyhedsbrev

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN