Kort Nyt Personale nr. 13/2017 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 13 | 30. marts 2017

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Det kan være lovligt at forbyde religiøs hovedbeklædning

Dansk Erhverv Kort Nyt

EU-Domstolen har slået fast, at virksomheder efter omstændighederne kan indføre en politik om forbud mod at bære synlige religiøse symboler i kunders nærvær.
Læs mere


Tidligere ansat dømt for misbrug af erhvervshemmeligheder

Dansk Erhverv Kort Nyt

En tidligere ansat overtrådte markedsførings-lovens bestemmelser, da han viderebragte og benyttede erhvervshemmeligheder fra sin tidligere arbejdsgiver til at starte egen konkurrerende virksomhed .
Læs mere


Forligsmanden har fremsat mæglingsforslag

Dansk Erhverv Kort Nyt

Forligsmanden fremsatte mandag den 27. marts et mæglingsforslag, der nu er sendt til afstemning hos både fagbevægelsens medlemmer og arbejdsgiverne.

Læs Forligsmandens mæglingsforslag her
Har I et sundhedsinitiativ på din arbejdsplads?

Det vrimler med sundhedsinitiativer på mange arbejdspladser. De skal frem i lyset. Dansk Erhverv, Falck Healthcare, Forsikring og Pension og Dansk Firmaidrætsforbund er gået sammen om initiativet ”Danmarks sundeste arbejdsplads – initiativprisen 2017”. Vinderen af initiativprisen kåres den 2. maj på Børsen i København.
Læs mere her


Dansk Erhvervs Årsdag 2017

Dansk Erhverv Kort Nyt

Skal du med til Årsdagen d. 9. maj? Mød bl.a. statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), tidl. britisk udenrigsminister Jack Straw og raketbygger Peter Madsen..
Læs mere og tilmeld dig Årsdagen herOverenskomstkursus - BKD området (Håndværks- og Butiksoverenskomsten med BKD særaftale)

Dansk Erhverv Kort Nyt

Kom og hør om resultatet af overenskomstforhandlingerne 2017 på Håndværksbageroverenskomsten og Butiksoverenskomsten med BKD særaftale og få samtidig en gennemgang af overenskomsternes vigtigste bestemmelser.
Kolding 2/5
København 9/5


WEBINAR om deltidsloven og tidsbegrænsede ansættelser

Dansk Erhverv Kort Nyt

Deltag på Dansk Erhvervs webinar og få styr på de juridiske faldgruber for deltidsansatte og medarbejdere i en tidsbegrænset ansættelse.
Læs mere og tilmeld dig webinaret den 3/5 her


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Overenskomstkursus - Serviceoverenskomsten
Kom og hør om resultatet af overenskomstforhandlingerne 2017 på Serviceoverenskomsten og få samtidig en gennemgang af overenskomstens vigtigste bestemmelser.
Kolding 19/4
København 27/4

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Fornyelsen af overenskomsten for Hotel og Restauration 2017
Få et overblik over de seneste ændringer i overenskomsten for hotel- og restaurationsområdet, som er blevet aftalt ved overenskomstforhandlingerne i 2017.
Kolding 26/4
København 2/5

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
WEBINAR om vikaroverenskomsten
Vikaroverenskomsten mellem 3F og Dansk Erhverv Arbejdsgiver bliver forhandlet som en del af overenskomstforhandlingerne på det private arbejdsmarked i 2017. På webinaret bliver resultatet af overenskomstforhandlingerne gennemgået. Der vil være særligt fokus på de ændringer i den eksisterende overenskomst, som er et resultat af overenskomstforhandlingerne.
Læs mere og tilmeld dig webinaret den 26/4 her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Sygefraværssamtalen
Lær reglerne for sygefraværssamtalen og få tips til hvordan du håndterer samtalen bedst muligt.
Kolding 27/4
København 2/5

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Forskelsbehandling pga. alder - fra annoncering til afskedigelse
Mange arbejdsgivere oplever, at det er en stor udfordring at navigere rundt i regler og praksis om særligt beskyttede medarbejdere. Dansk Erhverv inviterer derfor til et målrettet kursus i forskelsbehandlingslovens regler om aldersdiskrimination.
Kolding 4/5
København 10/5

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Nye regler for registrering af erhvervsejendomme
Registreringen af anvendelsen af erhvervsejendomme er startet i november 2016 i Syd- og Sønderjylland og løber i resten af landet indtil oktober 2018. I Region Hovedstaden og på Fyn starter registrering i august 2017. Dansk Erhverv inviterer i samarbejde med SKAT til et formiddagsmøde om de nye regler for registrering af anvendelsen af erhvervsejendomme i BBR.
Århus 24/4
København 19/6

Læs printvenlig version af dette nyhedsbrev

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN