Kort Nyt Personale nr. 18/2017 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 18 | 11. maj 2017

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Skobutik i stillingsannonce: "Vi søger en pige"

Dansk Erhverv Kort Nyt

En skobutik søgte en pige til en deltidsstilling. Da butikken afslog en mandlig ansøger, på baggrund af hans kompetencer, slap de for at betale en godtgørelse til ham.
Læs mere


Ryglidelse uden prognose var ikke omfattet af forskelsbehandlingsloven

Dansk Erhverv Kort Nyt

En opsigelse af en medarbejder, der på opsigelsestidspunktet var sygemeldt i 120 dage uden en prognose for forventet varighed af sygdommen, var ikke omfattet af forskelsbehandlingsloven.
Læs mere


Fagforeningens referat gav formodning om aldersdiskrimination

Dansk Erhverv Kort Nyt

Et telefonreferat udarbejdet af en fagforening gav formodning om, at en medarbejder var blevet aldersdiskrimineret. Arbejdsgiveren kunne på den baggrund ikke løfte bevisbyrden for, at aldersdiskrimination ikke havde fundet sted.
Læs mere


Forbedret system til anmeldelse af arbejdsskader

Dansk Erhverv Kort Nyt

Den 17. juni 2017 kommer der en ny og forbedret udgave af det digitale anmeldesystem EASY. Systemet, som bruges når der skal anmeldes en arbejdsulykke, vil fungere på samme måde som i dag, men vil blive nemmere og mere enkelt at bruge.
Læs mere


KURSUS: Sidste nyt i ansættelsesret

Dansk Erhverv Kort Nyt

Bliv opdateret på ansættelsesretten på en hurtig og effektiv måde. På kurset gennemgår vi aktuel retspraksis og seneste lovændringer, samt behandler en række aktuelle temaer, som er oppe i tiden. Alt sammen ud fra en praktisk vinkel, som du kan anvende i din hverdag.
Kolding 1/6
København 6/6


Kurser i nye overenskomster

Dansk Erhverv Kort Nyt

Hvad betyder de nye overenskomster på dit område? Dansk Erhverv afholder nu en række kurser om overenskomsternes vigtigste elementer og ændringer.

Find yderligere kurser her: Kurser 2017


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
WEBINAR om G-dage - ikke vikarbureauorienteret
Hvad enten du har behov for helt grundlæggende viden om G-dage eller blot ønsker at teste, om din nuværende viden om G-dage er opdateret, så kan du med fordel deltage i webinaret og blive opdateret på reglerne og den nyere praksis om G-dage.
Hos dig selv, 31/5

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
WEBINAR om ansættelse af sommerferieafløsere
Overvejer du at ansætte en ferieafløser eller øge timerne for én eller flere af dine ansatte i sommerperioden? Så deltag i Dansk Erhvervs webinar om ansættelse af sommerferieafløsere, hvor vi vil kigge nærmere på reglerne om, hvornår der opnås funktionærstatus, ansættelse i en tids- eller opgavebegrænset periode og ansættelse på midlertidig funktionærkontrakt.
Hos dig selv, 18/5

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Udstationering
Kom og hør mere om regler, gode råd og muligheder i forbindelse med udstationeringer. Vi ser på de ansættelsesretlige regler, skatteregler, social sikring samt muligheder for hjælp når det går galt og hvilke overvejelser en virksomhed bør gøre sig, når de skal udstationere medarbejdere.
København 17/5

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
WEBINAR om Lederaftalen
På dette webinar vil du få indblik i, hvornår Lederaftalen er gældende, og hvem der kan være omfattet af Lederaftalen.
Hos dig selv, 7/6

Læs printvenlig version af dette nyhedsbrev

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN