Kort Nyt Personale nr. 26/2017 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 26 | 10. august 2017

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Skobutik søgte "timepige" og afslog mandlig ansøger

Dansk Erhverv Kort Nyt

Ligebehandlingsnævnet har i en ny afgørelse bestemt, at en mandlig ansøger ikke blev forskelsbehandlet på grund af sit køn. Det var dog i strid med ligebehandlingsloven, at skobutikken annoncerede efter en ”timepige”.
Læs mere

 


SOSU-elev med dårlige danskkundskaber fik sin uddannelsesaftale ophævet

Dansk Erhverv Kort Nyt

Det var ikke i strid med forskelsbehandlingsloven, da en kommune ophævede en uddannelsesaftale med henvisning til en russisk SOSU-elevs danskkundskaber.
Læs mere


Ingen løntilskud, fordi den aftalte løn ikke var sædvanlig

Dansk Erhverv Kort Nyt

En ejendomsmægler ansøgte om løntilskud til ansættelse af en ledig. Ejendomsmægleren og den ledige var enige om lønnen, men ejendomsmægleren havde ikke dokumenteret, at løn- og arbejdsvilkårene var sædvanlige. Kommunen afviste derfor at give løntilskud.
Læs mere


Ny udgivelse: Gode Råd Om Efteruddannelse

Dansk Erhverv Kort Nyt

Denne pjece giver en række gode råd til at planlægge efteruddannelse i virksomheden og en overskuelig indgang til at bruge det offentlige efter- og videreuddannelsessystem. Pjecen sætter fokus på anvendelse af arbejdsmarkedsuddannelser (AMU-kurser) til efteruddannelse af ledere og medarbejdere.
Hent pjecen her


Ny markedsføringslov

Dansk Erhverv Kort Nyt

På dette kursus gennemgås den nye markedsføringslov, der trådte i kraft 1. juli. Kurset henvender sig til brugere/praktikere af loven fx. ansatte i virksomhedens markedsføringsafdeling, reklame- og markedsføringsbureauer, in-house jurister.
Århus 8/9
Vejle 8/9
København 20/9
Aabenraa 27/9

 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Nye retningslinjer for prismarkedsføring
Få praktiske råd til, hvordan du skal tilrettelægge din markedsføring, så dine kampagner afvikles i overensstemmelse med de nye regler for prismarkedsføring.
Kolding 29/8
København 31/8

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
WEBINAR om partshøring
Deltag i Dansk Erhvervs webinar og få styr på partshøring i forbindelse med ansættelsesretlige sanktioner.
Hos dig selv, 29/8

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Konference om ejerskifte - hvad skal der ske med din virksomhed på sigt?
Bliv klogere på hvor du skal starte, hvis du planlægger ejerskifte, og hør personlige erfaringer med ejerskifte fra ejerledere. På konferencen vil du få indblik i, hvorfor du som ejerleder aldrig kan starte for tidligt med at planlægge et ejerskifte.
København 28/8

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Optimer din forretning med kunstig intelligens
Hør hvordan du ved hjælp af data, kunstig intelligens og machine learning kan forudsige dine kunders adfærd, skabe mere individualiserede kundeoplevelser og optimere din forretning.
København 29/8

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Hvordan går det med it-sikkerheden?
It-sikkerhed er fundamentet for den digitale omstilling af samfundet. Derfor er det område, der i stigende grad optager de danske virksomheder. Men det er også et område, der er præget af mørketal og myter, og derfor er det afgørende, at vi får fakta på plads. Deltag i PwC's årlige undersøgelse af it-sikkerhed i danske virksomheder.
Deltag i undersøgelsen her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
360 grader prisen 2017
Er du iværksætterløve eller garvet forretningsmand, og har du mod på at blive kastet for løverne og pitche din forretningside, eller et nyt forretningstiltag, live foran et publikum og en jury? Deltag i kampen om at vinde 360 grader prisen.
Læs mere her

Læs printvenlig version af dette nyhedsbrev

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN