Sundhed & velfærd nr. 2/2017 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 2, februar 2017

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Aftale om lægedækning skuffer

Dansk Erhverv Kort Nyt 

Det er en skuffende aftale, som Folketingets partier har indgået om bedre lægedækning i Danmark. Dansk Erhverv vurderer, at aftalen ikke vil løse de alvorlige udfordringer, særligt i almen praksis. Private aktører bør inddrages i opgaveløsningen.
Læs mere


Nallerne væk fra ekstra hjemmehjælp

Kommunerne skal ikke lege rengøringsfirmaer eller tilbyde andre såkaldt ”tilkøbsydelser” til hjemmehjælp. Dansk Erhverv vender sig skarp mod, at fem af landets seks største kommuner i et forsøg nu får lov at sælge ekstra hjemmehjælp.
Læs mere


EMA - Europæiske arbejdspladser til Danmark?

Dansk Erhverv Kort Nyt

Dansk Erhverv tilslutter sig fuldt regeringens ambition om at få den europæiske lægemiddelagentur (EMA) til Danmark. EMA vil sikre mere end 900 arbejdspladser til København og vil styrke dansk life science yderligere. 
Læs mere


Omfattende ændringer i sociallovgivningen

Reformen af Servicelovens voksenbestemmelser har nu været i offentlig høring. Lovforslaget har konsekvenser for mange af Dansk Erhverv’s medlemsvirksomheder på velfærdsområdet. Dansk Erhverv har både ris og ros til reformen.
Læs Dansk Erhvervs høringssvar


Dansk Erhverv: KORA-rapport er reelt ubrugelig

Konklusioner i ny KORA-rapport om arbejdsvilkår for medarbejdere i privat og offentlig hjemmepleje bygger på for spinkelt grundlag, vurderer Dansk Erhverv.
Læs KORA's rapport og Dansk Erhvervs kommentarer her


 

 

 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Høring: På vej mod en vækstplan for life science
Dansk Erhverv afholder sammen med blandt andet LIF og Medicoindustrien en høring om life science. Høringen foregår på Børsen den 3. april.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev stripDanmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen 2017
Skal I vinde Initiativprisen 2017? Sundhed, trivsel og arbejdsmiljø er vigtigt for at opretholde en konkurrencedygtig arbejdsplads og en sund arbejdsstyrke. Vær med i konkurrencen om at blive Danmarks Sundeste Arbejdsplads og vinde Initiativprisen 2017.
Læs mere og tilmeld dig her

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN