Sundhed & velfærd nr. 3/2017 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 3, marts 2017

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Regeringen vil undersøge konkurser i ældreplejen

Årsagerne til en række konkurser i hjemmeplejen skal nu undersøges her over foråret. Dansk Erhverv bakker op om en undersøgelse og har klare ønsker til, hvad regeringen skal se på. Udgangspunktet skal være på de ulige konkurrencevilkår for de private leverandører.
Læs regeringens pressemeddelelse
Læs Dansk Erhvervs pressemeddelelse


Har I et sundhedsinitiativ på din arbejdsplads?

Det vrimler med sundhedsinitiativer på mange arbejdspladser. De skal frem i lyset. Dansk Erhverv, Falck Healthcare, Forsikring og Pension og Dansk Firmaidrætsforbund er gået sammen om initiativet ”Danmarks sundeste arbejdsplads – initiativprisen 2017”. Vinderen af initiativprisen kåres den 2. maj på Børsen i København.
Læs mere her


Socialpsykiatrien - kommunerne handler mere med private

Det er positivt, at mange af landets kommuner i højere grad inddrager private og selvejende socialpsykiatriske tilbud. Dansk Erhverv peger på, at netop den højt specialiserede kapacitet hos de ikke-offentlige leverandører nu skal tænkes med, når politikerne igen skal diskutere nye tiltag inden for socialpsykiatrien.
Læs artikel i Jyllands-Posten


Dansk Erhvervs Årsdag 2017

Dansk Erhverv Kort Nyt

I år er temaet for Årsdagen innovation og iværksætteri. Vi stiller skarpt på iværksætterkultur og på, hvordan vi styrker innovation og iværksætteri i det danske erhvervsliv. Årsdagen afholdes tirsdag den 9. maj i Øksnehallen.
Læs mere og tilmeld dig Årsdagen her


 

 

 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Life Science høring
Med høje vækstrater, global eksport og over 100.000 arbejdspladser er Life Science en af Danmarks succeser. Derfor skal vi have en ambitiøs vækstplan. Dansk Erhverv er sammen med blandt andre LIF og Dansk Industri vært for en høring den 3. april om life science anbefalingerne.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
WEBINAR om vikaroverenskomsten
Vikaroverenskomsten mellem 3F og Dansk Erhverv Arbejdsgiver bliver forhandlet som en del af overenskomstforhandlingerne på det private arbejdsmarked i 2017. På webinaret bliver resultatet af overenskomstforhandlingerne gennemgået. Der vil være særligt fokus på de ændringer i den eksisterende overenskomst, som er et resultat af overenskomstforhandlingerne.
Læs mere og tilmeld dig webinaret den 26/4 her

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN