Sundhed & velfærd nr. 4/2017 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 4 | juni 2017

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Life science: Markante fingeraftryk i vækstteamets anbefalinger

Dansk Erhverv Kort Nyt

10 ud af 11 forslag fra Dansk Erhverv er en del af anbefalingerne fra Vækstteamet for Life science. Regeringen arbejder nu med en egentlig vækstplan for Life Science. Dansk Erhverv følger processen tæt – det giver indflydelse!
Læs Vækstteamets anbefalinger her


Stor forskel mellem kommuner, når det gælder konkurrenceudsættelse

Dansk Erhverv Kort Nyt

Dugfriske tal for konkurrenceudsættelse (IKU) viser, at der er store forskelle kommunerne imellem. Social-, ældre- og beskæftigelsesområdet går frem, mens sundhedsområdet går tilbage.
Læs mere


Gode elementer og nogle mangler i KL’s socialudspil

Dansk Erhverv Kort Nyt

Kommunernes Landsforening har lanceret et omfattende socialpolitisk udspil på tværs af velfærd-og beskæftigelsesområdet. Det er overvejende positivt, mener Dansk Erhverv, men der mangler fokus på økonomisk gennemsigtighed og mere lige konkurrence, når sociale ydelser handles.
Læs Dansk Erhvervs kommentarer til KL´s udspil i netmediet Altinget her


Alle skal have glæde af digitaliseringen

Dansk Erhverv Kort Nyt

Demens, handicap, sociale udfordringer. Barriererne kan være mange, men digitalisering og teknologier kan også styrke og løfte mennesker.
Det skriver Dansk Erhvervs IT-politiske og velfærdspolitiske chefer om her


Danmarks Sundeste Arbejdsplads

Fast motion i arbejdstiden – sådan lyder opskriften hos vinderen af initiativprisen for Danmarks Sundeste Arbejdsplads, Chili Security, som netop er blevet kåret ved en prisoverrækkelse. Dansk Erhverv står sammen med Falck Healthcare, Forsikring og Pension og Dansk Firmaidrætsforbund bag konkurrencen om Danmarks Sundeste Arbejdsplads.
Læs mere


Dansk Erhverv på Folkemødet

Fakta, følelser og fup: Sundhed og ældre i medierne Hvordan prioriterer pressen på sundheds- og ældreområdet? Områder, der er blandt de absolut vigtigste – ifølge danskerne selv. Men hvordan formidles de – med fakta, følelser eller fup? Og hvor er pressens blinde vinkler?
Fredag den 16. juni kl. 14-15

Gentest -når vi overhales af fremtiden?
Når gentest bliver allemandseje ved vi måske, hvem der lever længst. Hvilke konsekvenser får det for den enkelte og for indretningen af vores sundhedsvæsen.
Torsdag den 15. juni kl. 16-17


 

 

 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
WEBINAR om partshøring
På webinaret gennemgår vi blandt andet hvilke virksomheder/selvejende institutioner der er omfattet af forvaltningsloven, hvordan en partshøring gennemføres i praksis, herunder krav til indhold mv. og hvilken betydning mangler i partshøringen kan få. Webinaret er primært relevant for virksomheder/selvejende institutioner, som er eller kan være omfattet af forvaltningsloven.
Hos dig selv, 29/8

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Pulje skal hjælpe til at skabe et mere demensvenligt samfund
Sundhedsstyrelsen har åbnet for en pulje til aktiviteter indenfor demens området. Både offentlige og private aktører kan søge puljen.
Læs mere

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN