Sundhed & velfærd nr. 8/2017 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 8 | september 2017

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Antallet af administrative medarbejdere er steget i sundhedsvæsenet

Dansk Erhverv Kort Nyt 

Mandag den 18. september bragte Berlingske en række artikler om væksten i regionernes årsværk. En af disse var baseret på en analyse lavet af Dansk Erhverv. Dansk Erhvervs analyse baserer sig på tal fra bl.a. Finansministeriet og viser, at antallet af administrative fuldtidsansatte er steget med ca. 30 procent de seneste år.

Dansk Erhverv konkluderer i analysen, at det ikke nødvendigvis et problem, at antallet af administrative årsværk er vokset. Men det er et problem, at vi ikke har et bedre overblik over, hvad årsagerne er til, at der er sket så markante stigninger. Efterfølgende har Danske Regioner udtrykt, at de ikke er enig i analysen.
Læs mere om analysen og Dansk Erhvervs respons på Danske Regioners kritik


Mærkninger af demensegnede boliger - Et skridt i den rigtige retning

Dansk Erhverv Kort Nyt

Ny mærkning af demensegnede plejeboliger er et fremskridt, men kan ikke stå alene, mener Dansk Erhverv. Kvalitet i ældreplejen skal være mere synlig.
Læs Dansk Erhvervs udmelding og mere om den nye ordning


Hospital + Innovation 2017

Deltag i international sundhedskonference med et skarpt og innovativt blik på sygehusenes rolle i sundhedsvæsnet – både nu og i fremtiden. Konferencen finder sted den 10. og 11. oktober 2017 i Odense Kongres.

Hospital + Innovation indeholder oplæg og debat baseret på den nyeste viden med idéer og koncepter faciliteret af specialister og arrangeres af bl.a. Instituttet for Fremtidsforskning og Healthcare Denmark med Dansk Erhverv som samarbejdspartner.
- Læs mere om konferencen og tilmeld dig her