Transport nr. 2/2017 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 2 | juli 2017

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Forsøg med selvkørende biler – hvad nu?

Dansk Erhverv Kort Nyt

Lovbestemte forsøgsordninger skal gradvist lukke selvkørende biler ud på vejene. Teknologien er ved at være klar til, at vi kan slippe rattet!
Læs mere


Reglerne for tidsbestemte leveringer skal gøres mere fleksible

Dansk Erhverv Kort Nyt

Leveringer indenfor kommunalt fastsatte tidspunkter er en udfordring for detailhandlen og transportvirksomheder. Der skal skabes mere fleksible rammer til gavn for erhvervslivet.
Læs mere


Ny brancheforening skal få dronerne i luften!

Dansk Erhverv Kort Nyt

Store dele af erhvervslivet har taget dronerne til sig, og branchen vil vokse markant i de kommende år. For at sikre gode rammevilkår og fornuftig lovgivning har Dansk Erhverv og UAS Danmark etableret brancheforeningen DroneDanmark. DroneDanmark er Danmarks første brancheforening for alle med kommercielle interesser i droner og droneteknologi.
Læs mere


Byggeri: Ny ordning vil give mindre bureaukrati og fleksible byggeregler

Dansk Erhverv Kort Nyt Dansk Erhverv har netop givet et høringssvar på den kommende ordning for byggeri. Ordningen vil betyde mindre bureaukrati og mere fleksible byggeregler samt brandkrav til højlagre og andet erhvervsbyggeri.
Læs mere

DroneDanmark på Folkemødet

Dansk Erhverv Kort Nyt Dansk Erhverv og DroneDanmark var stærkt repræsenteret på årets Folkemøde på Bornholm. I debatterne deltog en lang række debattører for at drøfte emner som infrastruktur, fremtidens transportformer og det store potentiale i droner.
Læs mere