DE Turisme nr. 5/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Læs det online her!

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 5, juni 2017

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Turismedebat på Folkemødet

Igen i år sætter Dansk Erhverv fokus på turisme på Folkemødet. Kig forbi til en dialog om hvordan vi gør Danmark til en endnu stærkere destination med gode oplevelser til arrangementet ’Drømmedestination Danmark’ lørdag eftermiddag, som vi afholder i samarbejde med Stage of Art.
Se alle Dansk Erhvervs arrangementer på Folkemødet


Oplevelsesmanifest lanceret

Toppen af dansk turisme stiller sig nu i spidsen for at for at løfte serviceniveauet i Danmark ved at underskrive et manifest med syv punkter, som hele service- og turistbranchen kan lade sig inspirere af. Oplevelsesmanifestet er udarbejdet af NICE, som bl.a. Dansk Erhverv er en del af.
Læs mere og se oplevelsesmanifestet her


10 mio. til turisme-innovation

Den nationale pulje af EU-strukturfondsmidler har givet tilsagn til medfinansering af TOURISMX-projektet, der skal sikre en landsdækkende innovationsindsats i turismeerhvervet. Projektet skal drives af Dansk Kyst- og Naturturisme, og Wonderful Copenhagen samt med tre universiteter som partnere.
Læs mere her


Fokus på nordisk turismesamarbejde

De nordiske erhvervsministre har på et fælles møde drøftet mulighederne for et tættere samarbejde om turisme, blandt andet når det gælder fælles markedsføring på fjernmarkeder, digitalisering og forskning.
Læs mere her 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Infomøde om skadedyrsbekæmpelse i fødevarevirksomheder og servicebranchen
Den 20. juni kan du blive klogere på Fødevarestyrelsens regler om skadedyrsbekæmpelse samt hvilke muligheder der er for forebyggelse og bekæmpelse af skadedyr i fødevarevirksomheder.
København 20/6

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Orange Innovation
Festivaler kan mere end at give gode musikoplevelser. Læs mere om hvordan Roskilde Festival og Innovationsfonden i nyt samarbejde vil hjælpe den næste danske iværksættersucces på vej.
Læs mere her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Nyt Scale-Up Center i Syddanmark
Scale-Up Danmark åbner et nyt center i Syddanmark, der skal sætte fokus på væksten inden for turisme og oplevelsesøkonomien. Dansk Erhverv hilser det nye center velkommen, så vækstpotentialet i dansk turisme kan udnyttes.
Læs mere her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Potentiale i tilgængelig turisme
Der er et potentiale i at skabe tilgængelige turistdestinationer, er konklusionen i VisitDenmarks for nyligt offentliggjorte analyse om emnet. Især tilgængeligheden til den danske natur for mennesker med en fysisk funktionsnedsættelse skal forbedres. Dansk Erhverv er enig i at der er et potentiale på dette område, som der skal arbejdes for at udnytte endnu bedre i fremtiden.
Læs mere her

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN