DE Turisme nr.7/2017 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Læs det online her!

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 7 | august 2017

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

11 millioner til projekter i landdistrikterne

 

51 nye projekter er netop blevet bevilliget et samlet beløb på 11 millioner kroner fra Erhvervsministeriets landdistriktspulje. Projekterne – heriblandt talrige med et turismefokus - har til formål af fremme vækst og udvikling i landdistrikterne ved at understøtte lokale idéer og tiltag.

Læs mere om de nye projekter her


Puls 2017 den 24. august - husk at tilmelde dig

Du kan stadig nå at tilmelde dig Puls 2017, hvor Dansk Erhverv i samarbejde med Kursuslex, Telling & Nesager samt Asnæs og Vangstrup inviterer til temakonference for hotel- og restaurationsbranchen. Til konferencen vil branchens fremtidige muligheder og udfordringer blive debatteret.

Du kan tilmelde dig konferencen her


NICE-projektet skal skabe mindeværdige oplevelser for turister

 

Dansk Erhverv er partner i NICE-projektet, der har til formål at gøre Danmark til en attraktiv feriedestination ved hjælp af service og oplevelser af høj kvalitet. Arthur Hotels arbejder gennem NICE på at kunne byde deres gæster på mindeværdige oplevelser.

Læs mere om NICE-projektet samt Arthur Hotels konkrete initiativer her


Tour-start i Danmark vil tiltrække flere turister

 

En Tour de France-start i Danmark vil ikke kun tiltrække turister til Danmark, men vil også bidrage til en uvurderlig markedsføring af Danmark, når flere millioner seere verden over følger med i Tour-Starten.

Læs mere om fordelene ved Tour-starten her 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Møde med Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Dansk Erhverv og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (KFST) afholder et åbent møde med hotellerne på Børsen d. 8. september kl. 14.30-16.30.
På mødet vil KFST gennemgå
6 anbefalinger til konkrete handlemuligheder, som hotellerne kan anvende i deres samarbejde og forhandling af aftaler med bookingportalerne.

Tilmelding til mødet kan ske ved henvendelse til Emilie Binau Larsen på ebl@danskerhverv.dk

Læs mere om KFST's anbefalinger her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Behov for højere fradrag til feriehuse
Nye bookingtal fra Danmarks Statistik tyder på, at vi også i år når ny rekord i antal udlejede feriehuse. Hvis vækstpotentialet på området skal indfries, kræver det et forhøjet fradrag, så flere danskere vil leje deres feriehuse ud.

Læs mere her

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN