Dansk Erhverv - Handel - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.1, 19. juni.15

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Har du styr på sommerudsalget?

Dansk Erhverv Kort Nyt

Sommerudsalget er i gang og Dansk Erhverv bringer her reglerne for brug af før/nu priser og gennemgår de vigtigste bytteregler - både for salg på nettet og i den fysiske handel.
læs mere


Sådan kommer du i gang med de kontaktløse dankort-betalinger

Dansk Erhverv Kort Nyt

Fra tredje kvartal 2015 begynder bankerne at udstede Dankort og Visa-Dankort med kontaktløs funktionalitet, og alle kort forventes stort set udskiftet efter knap to år. Hvis du vil kunne modtage de kontaktløse betalinger kan du læse mere om det her.
læs mere


Nu er ændringerne i lukkeloven trådt i kraft

Dansk Erhverv Kort Nyt

Fremover vil det være lettere for detailhandlen at få dispensation til at holde åbent på helligdage, uanset butikkernes størrelse eller sortiment. Dog kun hvis der er en særlig anledning til det. Derudover får en ændret fortolkning af dispensationstilladelsen betydning for lukketidsreglerne i byer med kun én detailhandel.
læs mere


Ny rapport om betalinger mellem virksomheder

Dansk Erhverv Kort Nyt

Dansk Erhvervs medlemmer har bidraget til Betalingsrådets seneste rapport, der kortlægger betalinger mellem virksomheder. Rapporten viser bl.a., at virksomheder vægter effektivitet og sikkerhed højt i forhold til valget af betalingsløsninger.
læs mere

 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Party-Prinsen kommer til en butik nær dig!
Alkoholpartnerskabet har netop lanceret en ny kampagne, der skal sætte fokus på salgsaldersgrænserne for alkohol, og her har party prinsen fået hovedrollen. Kampagnen har til formål at reducere andelen af mindreårige, der ulovligt køber alkohol i butikker, samt at gøre det nemmere for den butiksansatte at spørge om ID.
læs mere

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Opnå rabat på deltagelse på World Retail Congress 2015
World Retail Congress er en dynamisk, tankevækkende og fremadrettet platform, hvor ledere i detailbranchen mødes, nytænker og videndeler, bliver inspireret af de seneste nyheder og debatterer de udfordringer og de muligheder, som tegnes for branchens fremtid.
World Retail Congress 2015

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Den erfarne leder 2015
Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder
København

 

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN