Dansk Erhverv - Handel nr. 2/2015 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.24, 26.aug.15

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Forbrugerklagenævnet indfører mediation

Dansk Erhverv Kort Nyt

Det nye forbrugerklagesystem træder i kraft 1. oktober 2015. Det betyder blandt andet at mediation bliver en del af klagebehandlingen i Forbrugerklagenævnet, og at sagsomkostninger for erhvervsdrivende bliver lavere end i dag.
læs mere


Nye AMU-kurser for salgsmedarbejdere i handelsvirksomheder

Dansk Erhverv Kort Nyt

Handelsvirksomheder er afhængige af dygtige salgsfolk, der er gode til at rådgive om produkter og services, skabe loyale kunderelationer og ikke mindst sælge. AMU udbyder en række kursusforløb til genopfriskning og styrkelse af medarbejderes salgstalent.
læs mere


Hvornår må du sammenligne med tidligere priser?

Dansk Erhverv Kort Nyt

Hvis din markedsføring direkte eller indirekte indeholder sammenligninger mellem før- og nupriser skal den pris, der sammenlignes med have været gældende i minimum 6 uger for at du overholder reglerne. Ellers risikerer du bøde.
læs mere


Oplyser du de korrekte priser?

Dansk Erhverv Kort Nyt

En række virksomheder er blevet politianmeldt fordi de har oplyst priser uden moms. Se hvordan du overholder reglerne her.
læs mere


Er du klar til det kontaktløse dankort?

Dansk Erhverv Kort Nyt

De danske banker udsteder nu dankort med en kontaktløs funktionalitet. Som erhvervsdrivende skal din kortterminal have en NFC-funktion for at kunne modtage en kontaktløs betaling.
læs mere


Sænk spiritusafgiften og træk grænsehandlen hjem

Dansk Erhverv Kort Nyt

Dansk Erhverv foreslår, at afgiften på spiritus sænkes med 20 procent. Det vil trække noget af grænsehandlen hjem, mindske den illegale handel og sænke forbruget. Samlet set vil forslaget koste otte mio. kroner.
læs mere


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Har du indberettet til nanoregistret?
Hvis din virksomhed producerer eller importerer forbrugerprodukter med nanomaterialer, skal du indberette produktet i nanoproduktregistret via virk.dk.
læs mere

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Årets bedste brætspil er nomineret
De ni bedste brætspil i Danmark er netop blevet nomineret. Dommerne er 45 familier, der gennem den seneste måned har raflet, svaret, rykket og grinet sig vej gennem 28 forskellige spil.
læs mere

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Det nye Forbrugerklagesystem – Hvad betyder det for din virksomhed?
Den 1. oktober 2015 træder der et nyt forbrugerklagesystem i kraft. På Dansk Erhvervs kursus kan du blive klogere på, hvad det nye system betyder for din virksomhed og den måde du håndterer forbrugerklager.
København

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN