Dansk Erhverv - Handel nr. 3/2015 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.3, oktober 2015

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Overholder du reglerne om skjult reklame i blogs?

Dansk Erhverv Kort Nyt

Omtale af et produkt er en reklame, når formålet med omtalen er at sælge produktet. Hvis et blogindlæg er reklame i markedsføringslovens forstand, skal dette altså være markeret som reklame.
læs mere


Sådan bliver mediation en del af klageløsningen

Dansk Erhverv Kort Nyt

Med det nye forbrugerklagesystem, der trådte i kraft den 1. oktober, bliver mediation en fast del af behandlingen af alle klagesager. Center for Klageløsning under Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, skal stå for den praktiske håndtering af mediationen.
læs mere


Sådan oplyser du dine kunder om deres klageadgang

Dansk Erhverv Kort Nyt

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen giver på deres hjemmeside gode råd til, hvordan virksomheder sikrer sig, at de informerer deres kunder korrekt om klageadgangen.
læs mere


Sydkorea: Et toldfrit marked for danske virksomheder

Dansk Erhverv Kort Nyt

Husker du at bruge frihandelsaftalen mellem EU og Sydkorea? Nye tal viser at for få danske virksomheder udnytter den frihandelsaftale som EU indgik med Sydkorea i 2011, hvilket betyder at de betaler for meget i told når de handler i Sydkorea.
læs mere


Gå digital – få ny viden og værktøjer

Dansk Erhverv Kort Nyt

Hvordan får du gang i en webshop? Hvordan kan website og lager spille sammen? Og hvordan styrker du salget gennem datadrevet forretningsudvikling?
læs mere


Konklusioner fra World Retail Congress

Dansk Erhverv Kort Nyt

Fremtidens detailhandel er omnichannel, og de fysiske butikker får en ny rolle, når de skal leve op til forbrugernes krav om personaliseret service. Det var blot nogle af konklusionerne fra World Retail Congress.
læs mere


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Blogger seminar
Kom og bliv inspireret til hvordan du gennem bloggere kan opbygge en tættere relation til dine kunder og øge værdien af dit brand. Få svar på hvordan du bedst bruger bloggere i dit marketing mix og hvad du skal undgå.
tilmeld dig og læs mere her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Workshop i Åben Innovation
Kom og få konkrete værktøjer og vejledning i, hvordan du og din virksomhed kan udvikle nye løsninger og skabe vækst og konkurrencekræft gennem inddragelse af eksterne partnere.
tilmeld dig og læs mere her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Familier kårer årets bedste brætspil
45 familier har testet og kåret årets 3 vinderspil blandt 28 brætspil for børn, familier og voksne.
læs mere

 

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN