Dansk Erhverv - Handel nr. 4/2015 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.4, november 2015

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Betyder retsforbeholdet noget for erhvervslivet?

Dansk Erhverv Kort Nyt

Hvilken betydning har retsforbeholdet egentlig for danske virksomheder? Se Dansk Erhvervs lynoversigt her.
læs mere


Forbrugere skal oplyses tydeligt om formidler-forbehold

Dansk Erhverv Kort Nyt

Online rejsebureauer, delsites mv., kan nu helt lovligt tage et såkaldt ”formidlerforbehold”. Det kræver dog, at forbrugeren oplyses tydeligt om det. Det har Østre Landsret netop afgjort.
læs mere


Evaluering af ”reklamer – nej tak ordningen”

Dansk Erhverv Kort Nyt

De eksisterende retningslinjer for adresseløse forsendelser – også populært kaldet ”nej tak ordningen” – skal nu evalueres i henhold til den gamle aftale.
læs mere


Virksomhedsforum for dagligvarehandlen – væk med bøvlet

Dansk Erhverv Kort Nyt

Overflødige regler og erhvervsøkonomiske byrder koster hvert år virksomheder og samfundet millioner af kroner. Har du eksempler på regler eller lignende, der er besværlige, overflødige eller uforholdsmæssigt byrdefulde, så meld det til Dansk Erhverv.
læs mere


Engrosbranchen: Hjælp Energistyrelsen og få gratis spare-råd om el og varme

Dansk Erhverv Kort Nyt

Brug 5 minutter på at svare på nogle få spørgsmål om energiforbruget i engrosbranchen. og få du en liste over mulige energibesparelser – gratis!
læs mere


Reklameafgiften endeligt lagt i graven

Dansk Erhverv Kort Nyt

Folketinget har endeligt droppet den omdiskuterede afgift på husstandsomdelte reklamer, der ville have ramt detailhandlen samt de grafiske og kreative erhverv.
læs mere


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Få rabat til Retail Week Live i London 16.-17. marts 2016
Kom med til Retail Week Live, i London, sammen med en gruppe af andre købmænd fra norden og opnå en rabat på 15%. Brug blot koden RWL-SKOV ved tilmelding.
læs mere

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Modebranchen venter for grønt
Presset på den danske modebranche er allerede stort, og det vil vokse fremover, for danske forbrugere begynder også at stille krav om bæredygtighed. Branchen skal sætte sig i bevægelse, før den får rødt lys, for så er det for sent. Direktøren for WEAR Nikloai Klausen har skrevet et debat indlæg om bæredygtigheden i den danske modebranche, hvad mener du?
læs indlægget her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
ECHA er ude med nye guidelines der kan hjælpe med REACH
REACH forpligter detailhandlen til at informere om eventuel indhold af problematiske kemikalier i de vare de sælger, erfaringer viser dog at det er kompliceret at forholde sig til kravene i REACH, hvorfor ECHA har udviklet vejledningsmateriale, der kan hjælpe.
hent vejledningen (pdf)

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Ny udbudslov
Forslaget til den nye udbudslov kommet. Der lægges op til at loven skal træde i kraft allerede den 1. januar 2016. Loven indeholder en masse nye regler og muligheder, som det er vigtigt at kende, hvis din virksomhed sælger til det offentlige. Kom med til Dansk Erhvervs arrangement om emnet den 8. december.
København

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Ansættelsesklausuler
Regeringen har genfremsat den tidligere regerings lovforslag til den nye klausullov med enkelte ændringer. Loven vil medføre store ændringer i adgangen til at aftale konkurrence-, kunde- og jobklausuler. Få et overblik over lovens ændringer på dette kursus.
København
Kolding

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Håndtering af samarbejdsvanskeligheder og advarsler
Kom på Dansk Erhvervs kursus og få redskaber til at håndtere samarbejdsproblemer og konflikter.
Kolding

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN