Dansk Erhverv - Handel nr. 1/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.1, januar 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Godt nytår: Nu booster digitaliseringen

Dansk Erhverv Kort Nyt

2016 byder på nye muligheder, nye udfordringer og ikke mindst nye mål. Digitaliseringen bliver omdrejningspunktet for mange af Dansk Erhvervs medlemsarrangementer.
Læs mere


Se video: Hvornår bliver dit dankort mobilt?

  Dansk Erhverv Kort Nyt 
Klik på billedet for at se videoen på YouTube

Dansk Erhverv har indgået aftale på vegne af alle danske butikker om sikring af dankortets mobile fremtid. Hør erhvervspolitisk konsulent Sofie Findling Andersen fortælle om den mobile løsning for dit dankort.
Se videoen på YouTube

Ny dom fastslår grænsen for returret i fysiske butikker

Dansk Erhverv Kort Nyt

En afgørelse fra Forbrugerklagenævnet, der gav forbrugeren medhold, er nu blevet ændret ved retten, sådan at det i stedet var forretningen der vandt sagen. Dommen giver en indikation af, hvor grænsen for returret i fysiske butikker går.
Læs mere


Kender du reglerne for brug af gebyrer?

Dansk Erhverv Kort Nyt

Det er tilladt at opkræve gebyrer fra kunderne, men der er en række betingelser, der skal være opfyldt for, at du holder dig inden for reglerne. Se reglerne her.
Læs mere


E-handlen rundede 90 mia. i 2015

Dansk Erhverv Kort Nyt

E-handlen sluttede i 2015 endnu et flot år af med en vækst i dankortomsætningen på nettet på rekordhøje 17,8 pct. i 4. kvartal sammenlignet med samme kvartal 2014. Det viser helt nye tal fra Dansk Erhvervs E-barometer.
Læs Dansk Erhvervs seneste E-barometer


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
E-grænsehandel med varer overhaler grænsehandlen
Danskerne køber hvert år varer for milliarder i både fysiske butikker og netbutikker i udlandet. Dansk Erhverv vurderer at danskernes grænsehandel af varer på nettet for første gang i 2016 vil overgå danskernes samlede grænsehandel i de fysiske butikker.
Læs mere

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
9 gode måneder for dansk modeeksport
I de første 9 måneder af 2015 har beklædningsbranchen oplevet en vækst i deres eksport på 1,5 mia. kroner i forhold til samme periode året før. Det er dog ikke alle markeder der klarer sig lige godt.
Læs hele rapporten her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Det digitale back-office
Der kommer stadig mere fokus på digital administration, men mulighederne er mange, og hvad er det bedste valg? Det kan du høre om onsdag den 27. januar kl. 14.30 - 17.00 på Børsen.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Få styr på de nye persondataregler
Bødeniveauet stiger voldsomt når de nye persondataregler træder i kraft. Få styr på reglerne og svar på dine spørgsmål den 8. februar på Børsen.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Lederudvikling i hotelbranchen
Som leder i hotelbranchen skal du holde mange bolde i luften hver dag. Gode resultater og høj service bliver kun skabt i et tæt samspil med kolleger fra forskellige fagområder. Nu tilbyder Dansk Erhverv i samarbejde med hotelbranchen et særligt tilrettelagt lederudviklingsforløb.
Læs mere her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Styrk dit personlige lederskab og skab merværdi for din virksomhed
Dansk Erhverv har skabt et nyt lederudviklingsforløb, der skal hjælpe dig til indsigtsfuld og moderne ledelse. Udviklingsforløbet er for dig, der tør udfordre sammenhængen mellem egen ledelsespraksis og virksomhedens evne til at skabe resultater.
Læs mere her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Informationsmøde om NSAB 2015
Hvad betyder de nye ændringer i NSAB 2015 for dig og din virksomhed? NSAB 2015 er det juridiske aftalegrundlag mellem købere og sælgere af transport.
Padborg 3/2
København 4/2

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN