Dansk Erhverv - Handel nr. 2/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.2, marts 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Hvornår må du fratrække et beløb for forbrugerens nytte i en klagesag?

Dansk Erhverv Kort Nyt

Forbrugerklagenævnet har siden november 2013 givet fradrag for ”nytte”, når forbrugere hæver et køb på grund af mangler ved produktet.
Læs mere


Supermarkeder hærges af nye typer butikstyveri

  Dansk Erhverv Kort Nyt 
Klik på billedet for at se interviewet på YouTube

Supermarkeder i udsatte bydele i storbyerne oplever en ny type butikstyveri. Se interview med procesdirektør Lars Alexander Borke.
Se videoen på YouTube

Gode forbrugerforhold anno 2016 kræver nytænkning

Dansk Erhverv Kort Nyt

Dansk Erhverv har lavet et nyt forbrugerpolitisk oplæg med en række ønsker til fremtidens forbrugerpolitik. Globaliseringen digitaliseringen stiller nye krav til virksomhederne men også til forbrugerreglerne, som er lavet i en anden tid.
Læs mere


Bøde for reklame der ikke viste de lovpligtige oplysninger tydeligt nok

Dansk Erhverv Kort Nyt

Lånudbyderen D:E:R betaler 38.400 kr. i bøde for overtrædelse af markedsføringslovens regler om oplysning af kreditoplysninger. Ærgerligt men forståeligt mener Dansk Erhverv, der gerne havde set sagen prøvet ved domstolene.
Læs mere


Det er nødvendigt at rydde op i afgifterne

Dansk Erhverv Kort Nyt

Dansk Erhverv vil spille en afgørende rolle, når en række ministerier om kort tid går i gang med at forberede udlugning og beskæring af mange af de afgifter, der dagligt er en plage for virksomheder.
Læs mere


Det bliver lettere at fortolde varer

Dansk Erhverv Kort Nyt

Speditører, vognmænd og eksportvirksomheder kan nu se frem til, at det bliver lettere at eksportere varer ud af EU efter, SKAT har ændret fortolkning af, hvad der er nærmeste toldsted. Det vil fremover være nærmeste toldsted på ruten.
Læs mere


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Giv din digitale salgsmotor et servicetjek
Kom med til morgenmøde den 7. marts hos Dansk Erhverv og hør hvordan du med LinkedIn og de data, du allerede opsamler, kan integrere og strømline dine marketing- og salgsprocesser.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Når shitstormen raser - hvordan skal din virksomhed reagere?
Er al omtale god omtale? Få gode råd til din beredskabsplan og lær af andres erfaringer, når det trækker op til shitstorm.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Obligatoriske energisyn i store virksomheder
Energistyrelsen har ”de facto” imødekommet Dansk Erhvervs anmodning om at udsætte fristen for obligatoriske energisyn af store virksomheder, idet Styrelsen har meddelt, at fristen for rettidig indsendelse af synsrapport i forhold til Styrelsens tilsynsforpligtelse udsættes fra 1. marts til 1. juli.
Læs mere her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Markedsrapporter 2016
Danmarks samhandel med udlandet afhænger både af interne faktorer såsom produktivitet, lønudvikling og skattetryk og eksterne faktorer såsom toldsatser, handelsbarrierer og valutakurser. Som eksportør, importør eller investor er der mange spørgsmål at forholde sig til, som alle kan påvirke indtjeningen og omkostningerne ved at handle med udlandet.
Læs alle Dansk Erhvervs markedsrapporter her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Dual-use konference
Hvor går grænserne for, hvilke varer man som dansk virksomhed må sælge til en kunde i Iran? Bør en dansk IT-virksomhed kunne sælge krypteringsteknologi til en russisk virksomhed? Dansk Erhverv organiserer i samarbejde med EU-Kommissionen den 14. marts en europæisk konference om den opdatering af EU’s regler for eksportkontrol.
Læs mere og tilmeld dig her

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN