Dansk Erhverv - Handel nr. 5/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.5, juli 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

EU forbyder bisphenol A (BPA) i kasseboner om 3 år

 

EU er netop blevet enig om at forbyde stoffet bisphenol A i kasseboner om 3 år. Dansk Erhverv opfordrer derfor til, at du checker din beholdning af bonruller og tager kontakt til din leverandør allerede nu.
Læs mere


Pas på patronerne

Der er i øjeblikket fokus i medierne på unges brug af gaspatroner som rusmiddel. Vær opmærksom hvis salgsomstændighederne vækker mistanke om, at produkterne skal bruges til andet end det oprindeligt tiltænkte.
Læs mere


El-tilsyn på vej fra Sikkerhedsstyrelsen til kontorer

 

Sikkerhedsstyrelsen er lige nu på tilsyn på kontorer, hvor de checker el-sikkerheden. Ved tilsynet vil inspektøren undersøge installationerne, give gode råd, men vil også fjerne farlige installationer, hvis det er nødvendigt.
Læs mere

Svenske pengesedler udgår

 

Fra den 1. juli 2016 er det ikke længere muligt at betale med de gamle svenske 20-, 50- og 1000 kroner-sedler. Hvis man som virksomhed ligger inde med svenske 20-, 50- og 1000-krone-sedler er der flere danske banker, som modtager de gamle svenske sedler frem til 15. juli 2016.
Læs mere


Dansk Erhverv støtter forslag til ny markedsføringslov

 

Erhvervs- og vækstministeren har i dag offentliggjort et forslag til en ny markedsføringslov, der er klarere og ikke mindst mere EU-konform end den gamle. Dansk Erhverv har deltaget i udvalgsarbejdet og støtter forslaget.
Læs mere


Skattetrykket er ikke sat ned i 30 år

 

Dansk Erhverv har gennemgået skattetrykket for de seneste 30 år, og konklusionen er, at skattetrykket har været konstant og højt gennem perioden på trods af skattereformer og skattelettelser.
Læs mere


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Hver tredje skal grænsehandle i sommerferien
Sommerferie betyder for hver tredje danske husstand også en tur til de tyske grænsebutikker. Sodavand, slik, øl og vin er blandt de mest populære grænsevarer. For de danske butikker, er det en dyr sommertradition.
Læs mere

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Årets detailtalenter hyldes med to priser
Entusiastiske og forandringsskabende butiks- og varehuschefer og elever, der i deres fagprøver har fanget tendenser og har leveret en unik fagprøve bliver igen i år hyldet med to priser. Det foregår den 30. september 2016 kl. 9.30-14.00 på Børsen, hvor Dansk Erhverv er vært.
Læs mere

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN