Dansk Erhverv - Handel nr. 6/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.6, august 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Dansk e-handel: Brugte varer skal ikke kunne sendes retur

 

Retten til at sende brugte varer retur ved netkøb skal ændres. Reglen er meningsløs og fører til ressourcespild og dyrere varer – og den skader e-handlen, påpeger Dansk Erhverv og FDIH.
Læs mere


International konference om EU’s Digitale Indre Marked

Mød nogle af de skarpeste hjerner indenfor den digitale økonomi, når Dansk Erhverv, EU-Kommissionen og IT-Branchen inviterer dig til en international konference om EU’s Digitale Indre Marked den 16. september i børssalen.
Læs mere og tilmeld dig her


Ny rapport om Engroserhvervene: Værdiskaber i kulissen

 

Vidste du at 8,1 % af de private arbejdspladser i Danmark findes i de 15.000 engrosvirksomheder? Eller at engrosbranchen årligt omsætter for 842 mia. kr.? I Dansk Erhvervs nye rapport om engroserhvervene kan du læse mere om engrossektorens rolle.
Læs mere og hent rapporten her


Fokus på kundecentreret forretningsudvikling for B2B virksomheder

 

Dansk Erhverv, ITB og NBI sætter i efteråret fokus på digitalisering for B2B virksomheder. Du inviteres til stor en stor konference 22. november om B2B virksomhedens muligheder og udfordringer med den digitale omvæltning.
Læs mere


Obligatorisk mediation - Brugerundersøgelse af Forbrugerklagesystemet

Dansk Erhverv Kort Nyt 

I 2015 blev mediation en obligatorisk del af sagsbehandlingen ved Forbrugerklagenævnet. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen gennemfører nu en tilfredshedsundersøgelse blandt både forbrugere og erhvervsdrivende. Vi opfordrer alle til at svare.
Læs mere


Ulovligt at indsamle kunders betalingsoplysninger

 

Forbrugerombudsmanden udtaler i to pressemeddelelser, at det som udgangspunkt er i strid med betalingstjenesteloven at indsamle kunders betalingsoplysninger til brug for fx markedsføring og videresalg.
Læs mere


Kender du forskellen på reklamationer og garantier?

 

Ordene ”reklamationsret” og ”garanti” bruges ofte i flæng, selvom det juridisk set ikke er det samme. Hvis du er i tvivl om forskellen skal du læse med her, så du undgår at forvirre dine kunder.
Læs mere


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Sikkerhedsstyrelsen besøger detailforhandlere af e-cigaretter og væsker med nikotin
I forbindelse med de nye regler for e-cigaretter og tilbehør kommer Sikkerhedsstyrelsen i perioden 11. juli til 15. september ud på tilsyn hos både supermarkeder og mindre detailforhandlere, som sælger e-cigaretter og e-væsker med nikotin.
Læs mere om de nye regler
Hent Sikkerhedsstyrelsens vejledning i de nye regler

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Hands on: Sådan skaber du en digital strategi
Digitalisering er i stigende grad blevet en fundamental forudsætning for at drive forretning. Således er din evne til at navigere og prioritere mellem de mange digitale løsninger blevet et reelt konkurrenceparameter. IT-Branchen indbyder i samarbejde med Dansk Erhverv til en række workshops, som viser dig, hvordan du kan gribe strategiarbejdet an og hvilke værktøjer og metoder du kan anvende.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
SAVE THE DATE: Reframe Retail
Den 4. oktober 2016 inviterer Dansk Erhverv til et inspirationsarrangement, hvor vi ser på, fremtidens retail, og sætter fokus på, hvordan den eksisterende retailbranche tilpasser sig de nye markedsvilkår.
Læs mere om arrangementet her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Hjælp med at tage temperaturen på it-sikkerheden i Danmark
Der er fart på den digitale udvikling, og dermed også internetkriminalitet. Det giver større behov for it-sikkerhed for landets virksomheder. Mange går stille med dørene ved angreb, og derfor lider området desværre under mørketal, anekdoter og famlen i blinde. Deltag i en anonym spørgeskema-undersøgelse, og hjælp til at kvalificere billedet af hvordan it-sikkerhedslandet ligger.
Læs mere og deltag i undersøgelsen her

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN