Dansk Erhverv - Handel nr. 7/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.7, september 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Ulovligt at opfordre til POSITIVE brugeranmeldelser

 

”Skriv den bedste brugeranmeldelse og deltag i konkurrencen om en skiferie” - Opfordringer som denne, hvor virksomheder beder kunder om at skrive en positiv brugeranmeldelse, er ifølge Forbrugerombudsmanden i strid med markedsføringsloven.
Læs mere


Kom med i Dansk Erhvervs nye netværk

Dansk Erhverv har etableret to nye netværk: Persondatanetværket samt Miljø- og Ressourcenetværket. Læs med her hvis du vil vide mere og ønsker at være en del af netværkene.
Læs mere om netværkene her


Fuld udnyttelse af digitalisering - input efterlyses

 

Digitalisering er i højsædet. Det fylder massivt i nyhedsbilledet, men også på Christiansborg og blandt embedsværket. I Dansk Erhverv arbejder vi også på fuld tryk med digitaliseringsdagsordenen, og vi vil meget gerne have dine input.
Læs mere


Mindre strøm – mere bundlinje

 

Du kan spare mange penge ved at udskifte dine lyskilder til LED. Hvor meget, kan du finde ud af når Energistyrelsen gennemfører en kampagne, som skal hjælpe butiksejere med at finde deres potentielle besparelse ved at skifte deres belysning til LED.
Læs mere


Hvordan mærker du tekstiler?

Dansk Erhverv Kort Nyt 

Sælger du tøj og tekstiler, så ved du også, at det skal mærkes – men er du opmærksom på, hvad du skal mærke det med ifølge lovgivningen? Hvad er er en god ide at skrive i mærket, og hvornår er der frit valg?
Læs mere


Debat: Giv forbrugerne klar besked om kemi

Dansk Erhverv Kort Nyt 

Lukningen af Tænk Kemi har givet politikere, myndigheder, organisationer og virksomheder en kærkommen mulighed for at skabe en uafhængig informationsindsats om kemikalier, skriver Jakob Lamm Zeuthen fra Dansk Erhverv.
Læs debatindlægget her


Sælger du fyrværkeri? Så se med her

Dansk Erhverv Kort Nyt 

Efter 4. juli 2017 skal alle fyrværkeriartikler, der sælges i Danmark, være CE-mærkede. Det betyder, at nytåret 2016-2017 er sidste sæson, hvor det er tilladt at sælge fyrværkeriartikler, der er SIK-mærkede, i Danmark.
Læs mere


Her er Årets Spil – kåret af familier

Dansk Erhverv Kort Nyt 

Legetøjsbranchen har bedt familier teste og kåre årets 3 bedste brætspil til børn, familier og voksne.
Læs mere


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip

Kapløbet om dette års Dansk-Tysk Erhvervspris er startet!

Er I aktive i Danmark og Tyskland? Er I innovative og succesfulde? Så har jeres virksomhed en god chance for at vinde prisen. Du kan indsende din ansøgning frem til fredag den 30. september 2016.
Læs mere

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip

Reframe Retail

Kom og vær med, når Dansk Erhverv sætter fokus på fremtidens detailhandel. Hvordan tilpasser branchen sig de nye krav fra forbrugerne, og hvad kan Virtual Reality bidrage med i forhold til detail-oplevelsen?
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip

Få succes med din netbutik i udlandet

Få hjælp til e-handel i Tyskland, UK, Holland og Frankrig af Eksportrådets rådgivere, når Dansk Erhverv og FDIH inviterer til eftermiddagsseminar på Børsen d 5. oktober 2016.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip

Ulovlige cigaretter, whisky og kopiprodukter

Hør om konsekvenser, perspektiver og løsninger på den illegale handel med nydelsesmidler og kopiprodukter.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip

Morgenbrief: Få styr på registrering af problematiske kemikalier

Har du brug for overblik over reglerne og de nye tidsfrister på området, og ønsker du viden om, hvordan du opfylder registreringsforpligtelserne? Så kom til Dansk Erhvervs morgenbrief om registrering af kemikalier i helt almindelige forbrugsvarer.
Læs mere og tilmeld dig her

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN