Dansk Erhverv - Handel nr. 8/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.8, november 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Hvordan iscenesættes fremtidens detailhandel?

 

Dansk Erhverv & WEAR har afholdt arrangementet ”Reframe Retail”, hvor deltagerne fik inspiration og indblik i fremtidens retail fra fem eksperter.
Læs eksperternes råd her


Panduro Hobby sætter kunden i centrum

Det går godt for Panduro Hobby, der omsætter for 850 mio. SEK årligt. Opskriften er ifølge Vice President Thomas Panduro at sætte kunden i centrum, vælge en omnichannel strategi og bruge kræfter på rekruttering.
Læs hele interviewet med Thomas Panduro


Husk reglerne for prismarkedsføring, når du skal tilrettelægge Black Friday tilbud

 

Den 25. november er BLACK FRIDAY og mange butikker har taget konceptet til sig og laver ekstraordinære gode tilbud til kunderne på denne dag. Få tip til din prismarkedsføring her.
Læs mere


Vil din virksomhed tættere på folkeskolen?

 

Dansk Erhverv samarbejder med Danske Skoleelever om at udvikle og gennemføre et nyt initiativ, DM i Fagene, der skal sætte fokus på fagligheden og den faglige udvikling hos eleverne under overskriften ”De stolte nørder”. Det skal kort sagt være lige så sejt at vinde på faglighed som på fodboldbanen.
Læs mere om initiativet her


Kontaktløse betalinger vinder frem

Dansk Erhverv Kort Nyt 

Kunder kunne for første gang betale med kontaktløst Dankort i sensommeren 2015. Siden da er anvendelsen af den kontaktløse funktion steget eksplosivt. 
Læs mere


Er dine ”antibakterielle” eller ”lugtfri” varer mærket korrekt?

Dansk Erhverv Kort Nyt 

Hvis du markedsfører dine varer som ”lugtfri”, ”antibakterielle” eller ”mugafvisende” skal du være opmærksom på, at de skal være mærket korrekt efter biocidforordningen.
Læs mere


Ny app hjælper med både unge og virksomheder med aldersverifikation

 

Danske Spil har udviklet en ny app – SMART ID. App’en er et alternativ til fysisk billedlegitimation og kan bruges af de unge, når de skal bekræfte deres alder ved køb af fx spil, alkohol eller håndkøbsmedicin.
Læs mere


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Kender du alternativerne til banken?
Du har sikkert et ganske godt indblik i, hvad din bank og bankrådgiver kan tilbyde din virksomhed, hvis du skal bruge finansiering. Men hvor mange af alternativerne kender du? Fredag den 18. november 2016 kl. 9.00-12.00 kan du blive klogere på fire alternative finansieringsformer, og få en snak med folkene bag.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Få styr på kravene i EU’s tømmerforordning (EUTR)
Dansk Erhverv inviterer til medlemsmøde på Børsen om EU’s tømmerforordning, som sætter fokus på forordningens krav til danske virksomheder og hvorledes FSC certificering blandt andet kan hjælpe. Mødet finder sted på Børsen mandag d. 21. november fra kl. 12.00 – 14.30.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Bedre B2B forretning med kunden i centrum
Dansk Erhverv, ITB og NBI sætter i efteråret fokus på digitalisering for B2B virksomheder. Du inviteres til stor en stor konference 22. november om B2B virksomhedens muligheder og udfordringer med den digitale omvæltning.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Dronernes Dag 2016
Dronen er en teknologi i rivende udvikling! Derfor sætter Dansk Erhverv & UAS Denmark fokus på droner og inviterer til Dronernes Dag 2016, som afholdes i Odense tirsdag d. 22. november 2016 fra kl. 10.00-15.00.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Succes på sociale medier: Kom på ventelisten!
Ved du, hvad dine kunder deler og liker? Hvornår og hvordan interagerer du bedst med dem? Kom og vær med d. 14. november, når Dansk Erhverv og FDIH sætter fokus på sociale medier. Arrangementet er overbooket, men skriv dig på ventelisten, så vi kan arrangere et nyt snarest.
Læs mere her

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN