Dansk Erhverv - Handel nr. 9/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

 Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.9, december 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Det nye regeringsgrundlag er godt nyt for danske handelsvirksomheder

Dansk Erhverv hilser den nye regering, som vil arbejde for færre afgifter, lavere skatter og øget digitalisering, velkommen. Det skal være mere attraktivt at drive virksomhed i Danmark.
Læs mere


Sæt kunden i centrum!

Mere end 250 deltagere brugte en dag i Børssalen på at høre om forretningsmodeller, teknikker, processer og teknologier, der kan sætte deres virksomheder i stand til at skabe konkurrencefordele og bedre forretning med kunden i centrum.
Læs mere og få indblik i redskaberne her


Nu indsamler e-mærket også bedømmelser fra dine kunder.

Dansk Erhverv Kort Nyt

E-mærket har udviklet to nye produkter, netbutikker kan bruge i deres markedsføring. Det ene er en kundescore, der måler kundetilfredshed. Det andet er en fragtscore, der måler hvor hurtigt varerne afsendes fra netbutikken.
Læs mere


Udskældt forslag til erhvervslejelov bliver ændret

Den politiske opbakning til den nye erhvervslejelov, der ville gøre det nemmere at smide erhvervslejere ud, er væk. Dansk Erhverv kvitterer for, at Folketingets partier og ministeren har taget erhvervslivets bekymringer alvorligt.
Læs mere


Salg af e-cigaretter skal anmeldes til Sikkerhedsstyrelsen

Der er kommet nye regler for e-cigaretter og tilbehør. Med de nye regler er det nu lovligt at sælge e-cigaretter og e-væsker med nikotin i Danmark. Samtidig er der opstillet nye krav til produkterne, som myndighederne nu kontrollerer.
Læs mere


Betaler du for meget for de film, tv eller musik du spiller for dine gæster?

Hvis du afspiller film, tv eller musik for dine gæster, skal du huske at betale for rettighederne til det. Men ved du, hvordan du sikrer, at din virksomhed hverken betaler for meget eller for lidt?
Læs mere 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Ufaglært til faglært - opdateret model til at blive faglært salgsassistent
Dansk Erhverv har i samarbejde med HK/Handel opdateret modellen for hvordan ufaglærte voksne med detailhandelserfaring kan blive faglærte ad EUD-vejen eller AMU-vejen.
Læs mere

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Netværk for importører af non-food-produkter
Bliv en del af Dansk Erhvervs nye netværk for importører af non-food-produkter.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Rundbord om dansk modeeksport til Tyskland
Tyskland er det største marked for den danske modeeksport, men potentialet er langt fra udtømt. Kom og hør hvordan man som dansk modevirksomhed mest effektivt kommer ind på det tyske marked og får fat på over 80 mio. tyske forbrugere.
København 13/12

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Bygningsreglement
Transport- og Byggestyrelsen har indledt en fuldstændig revision af hele regelsættet. Det betyder at alle krav til indretning, konstruktion, brandforhold, indeklima, energiforbrug og installationer vil blive gennemgået for at opdatere og modernisere reglementet. Samtidig indføres en certificeringsordning for rådgivere, der skal stå for byggeriet for at forenkle byggesagsbehandlingen. Bygningsreglementet omfatter bl.a. brandkrav til højlagre. Dansk Erhverv følger sagen.

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Det er snart slut med checks
Ved udgangen af 2016 stopper bankernes checksamarbejde. Dermed kan checks kun indløses i det pengeinstitut hvor checken er udstedt.
Læs mere