Erhvervsjura nr. 4/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.4, juni 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Kom med i Dansk Erhvervs nye persondatanetværk

Dansk Erhverv Kort Nyt

Den nye persondataforordning træder i kraft den 25.maj 2018. Dansk Erhverv etablerer nu et netværk for persondatainteresserede. Første møde bliver med Justitsministeriet.
Læs mere


Har du styr på virksomhedens "persondata"?
EU's persondataforordning

  Dansk Erhverv Kort Nyt 
Klik på billedet for at se videoen på YouTube

EU's persondataforordning træder i kraft fra 25. maj 2018. Se her, hvad din virksomhed kan gøre for at være forberedt på den nye persondataforordning.
Se videoen her

Ny revisorlov med mange ændringer

Dansk Erhverv Kort Nyt

En ny revisorlov har set dagens lys og kommer til at medføre en række nye krav, der vil påvirke mange danske virksomheder og revisionsvirksomheder.
Læs mere


Tysk Højesteret: Mulig erstatning til danske leverandører

Dansk Erhverv Kort Nyt

Danske distributører, der arbejder for tyske leverandører kan få erstatning for oparbejdet kundekreds, hvis tysk ret er aftalt. Det viser ny afgørelse fra den tyske Højesteret.
Læs mere


Den største udfordring i den nye udbudslov: ESPD

Dansk Erhverv Kort Nyt

En af de største udfordringer med den nye udbudslov er lige for tiden den såkaldte ESPD. ESPD står for European Single Procurement Document.
Læs mere

 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Udbudsloven
Kurset er for både rutinerede udbudskonsulenter og dem, som skal i gang med udbudsloven for første gang. På kurset bliver du blandt andet opdateret om de nye udbudsregler, så du er parat til at kunne skrive de bedste tilbud efter de nye regler. Særligt vil kurset lægge vægt på opdatering inden for nedenstående emner.
Århus 29/9

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Kend gæsternes rettigheder
Brug 2 timer i selskab med Dansk Erhvervs jurist og bliv opdateret på de væsentligste regler, der regulerer forholdet mellem dig og dine gæster..
København 28/6

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Kursus for erfarne ledere 2016 – Styrk dit personlige lederskab og skab merværdi for din virksomhed
Dansk Erhverv har skabt et nyt lederudviklingsforløb, der skal hjælpe dig til indsigtsfuld og moderne ledelse. Udviklingsforløbet er for dig, der tør udfordre sammenhængen mellem egen ledelsespraksis og virksomhedens evne til at skabe resultater.
København - fra d. 2/9

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN