Erhvervsjura nr. 8/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.8, december 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Ja til skattefradrag for parkeringsudgifter

SKAT har nu officielt bekræftet, at arbejdsgivers dækning af parkeringsudgifter til medarbejdere, der også får udbetalt skattefri kørselsgodtgørelse, er skattefri for medarbejderne.
Læs mere


Få gratis hjælp til din virksomheds it-sikkerhed

Sikkerhedstjekket er et nyt online værktøj som guider virksomheder til at få større viden om it-sikkerhed og indeholder en række anbefalinger til, hvordan it-sikkerheden forbedres.
Læs mere


Nemmere at kræve erstatning for overtrædelse af konkurrenceloven

 

Folketinget har netop vedtaget en ny lov om behandling af erstatningssager vedrørende konkurrenceretten. Loven gør det lettere for forbrugere, virksomheder og myndigheder at søge erstatning i sager, hvor konkurrenceretten er overtrådt.
Læs mere


En god dag for detailhandlen:
Udskældt forslag til erhvervslejelov bliver ændret

 

Den politiske opbakning til den nye erhvervslejelov, der ville gøre det nemmere at smide erhvervslejere ud, er væk. Dansk Erhverv kvitterer for, at Folketingets partier og ministeren har taget erhvervslivets bekymringer alvorligt.
Læs mere


Opel-importør fik historisk høj bøde for bindende videresalgspriser

 

Opel-importør fik en bøde på over 8 millioner kroner, for at overtræde forbuddet mod bindende videresalgspriser. Sagen viser, at virksomheder skal have fuld fokus på denne regel.
Læs mere


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Succes på sociale medier
Sociale medier kan give din virksomhed bedre kendskab til kunderne, øge kundernes loyalitet og udvikle forretningen. Ved du, hvad dine kunder deler og liker? Hvornår og hvordan interagerer du bedst med dem?
Aalborg 19/1
Århus 19/1

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Udbudsrettens Light-Regime - en status
Det sociale område rummer sådanne særlige regler og egenskaber, hvorfor anvendelsen af de almindelige udbudsregler ikke er hensigtsmæssig her. Med udbudslovens ikrafttræden den 1. januar 2016 blev der derfor indført særlige udbudsregler - det såkaldte ”Light-regime”. Dansk Erhverv vil på dette godmorgen-møde give dig et overblik over de gældende regler og relevant praksis på området.
København 23/5

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Grundlæggende ledelse -
Ny Leder - Forår 2017

På Dansk Erhvervs kursus i Grundlæggende Ledelse (tidligere kendt som kurset Ny Leder) får du ny inspiration og konkrete ledelsesredskaber. Du bliver klædt på til at håndtere de udfordringer, du vil opleve i din rolle som leder.
København med opstart 31/1
Kolding med opstart 21/2

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN