Fødevarenyt nr. 1/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.1, 28.januar.2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Ny aftale om fødevare- og landbrugspakke kan gøre det lettere at drive virksomhed

Dansk Erhverv Kort Nyt

Det skal være nemmere at drive landbrug og fødevarevirksomhed i Danmark. Derfor indgik regeringen sammen med DF, LA og K en aftale i december 2015. Initiativerne vil gavne både landbrug, fødevareproduktion, engros- og detailbranchen.
Læs mere


Nu kan du selv rekvirere vejledningsbesøg fra Fødevarestyrelsen

Dansk Erhverv Kort Nyt

Det er nu muligt for virksomheder at rekvirere et vejledningsbesøg fra Fødevarestyrelsen. Den mulighed har længe været et ønske fra fødevarebranchen og Dansk Erhverv.
Læs mere


Se Fødevarestyrelsens kontrolplan for 2016

Dansk Erhverv Kort Nyt

Kontrolkampagneplanen for fødevareområdet i 2016 er netop offentliggjort på Fødevarestyrelsens hjemmeside.
Læs mere


Danskernes mad- og måltidsvaner i 2015: Rugbrød og chili

Dansk Erhverv Kort Nyt

Hvert år udgiver Madkulturen under Miljø- og Fødevareministeriet et madindeks, der kortlægger danskerne mad- og måltidsvaner. Rugbrød er det mest populære aftensmåltid, og så indeholder 20 pct. af aftensmåltiderne chili.
Læs mere


Stop for kommunal indsamling af organisk affald fra virksomheder 1. januar 2016

Dansk Erhverv Kort Nyt

Fra d. 1. januar 2016 må kommunerne ikke længere tilbyde virksomheder at deltage i en indsamlingsordning for organisk affald. Din virksomhed skal derfor indgå aftale om håndtering af det organiske affald med en privat virksomhed eller modtageanlæg.
Læs mere


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Ny oversigt over fødevarer med intensiveret kontrol
Fødevarestyrelsen har publiceret en opdateret oversigt over frugt, grønt og andre ikke-animalske fødevarer under intensiveret, offentlig kontrol eller anden restriktion.
Se hele oversigten over fødevarer med intensiveret kontrol (pdf)

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Kom til informationsmøde om den nye persondataforordning
Den endelige tekst i den nye persondataforordning er vedtaget og bødeniveauet forventes at stige voldsomt – men nu kan du få et klart svar på dine spørgsmål og forberede dig på, at få styr på din datahåndtering.
København

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Ny udbudslov
Den nye udbudslov trådte i kraft den 1. januar 2016. Loven indeholder en masse nye regler og muligheder, som det er vigtigt at kende, hvis din virksomhed sælger til det offentlige. Kom og hør, hvad der skete i maskinrummet. Derudover vil advokat Louise Høgh fra Dansk Erhverv, fortælle mere om de enkelte ændringer, samt orientere om Dansk Erhvervs kurser på området.
København

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Dansk Erhvervs Årsdag 2016 - Disruption DK
Digitale teknologier transformerer spillereglerne for erhvervslivet. ”Disruption” er blevet dagligdag og forretningsmodellerne forandres. Se hvordan på Dansk Erhvervs Årsdag 2016, der stiller skarpt på danske virksomheders nye digitale virkelighed.
Læs mere og tilmeld dig

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN