Dansk Fødevarer nr. 2/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 2, 10.marts.16

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Esben Lunde Larsen får travlt som ny miljø- og fødevareminister

Dansk Erhverv Kort Nyt

En lang række vigtige opgaver venter allerede forude for Danmarks nye miljø- og fødevareminister, Esben Lunde Larsen (V). Dansk Erhverv ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde med den nye minister.
læs mere


Har du eksempler på meningsløse regler? Meld dem til Miljø- og Fødevareministeriet

Dansk Erhverv Kort Nyt

Borgere, erhvervsdrivende og organisationer kan nu melde uhensigtsmæssige regler på Miljø- og Fødevareministeriets hjemmeside, som efterfølgende vil blive undersøgt nærmere.
læs mere


Debatindlæg: Man kan ikke se afgiften for bare afgifter

Dansk Erhverv Kort Nyt

Der er behov for en grunding sanering af afgiftsjunglen, skriver markedschef Lotte Engbæk Larsen i et debatindlæg på Altinget.dk. Reglerne er så komplicerede, at de kan holde adskillige fuldtidsmedarbejdere beskæftiget.
læs mere


Dansk Erhverv lancerer nu markedsrapporter om Danmarks vigtigste handelspartnere

Dansk Erhverv Kort Nyt

Dansk Erhverv lancerer nu en stribe kvartalsmæssige markedsrapporter om flere af Danmarks vigtigste handelspartnere. Markedsrapporterne omhandler i alt 20 udvalgte lande, og beskriver samhandlen og handelsvilkårene mellem Danmark og det enkelte land.
Se de nye markedsrapporter fra Dansk Erhverv
 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Kom med bemærkninger til den nye vejledning om tilbagetrækning
Fødevarestyrelsen har sendt udkast til vejledning om tilbagetrækning og tilbagekaldelse af fødevarer, foder og fødevarekontaktmateriale i ekstern høring.
læs mere

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Kom godt i gang med CSR
Dette introduktionskursus giver dig overblik over de vigtigste CSR områder og retningslinjer, du får inspiration fra andre virksomheders erfaringer, og du går hjem med konkrete værktøjer til at gå i gang eller komme godt videre i din egen virksomhed med CSR og bæredygtig forretningsudvikling.
København
Århus

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Hvor bliver affaldet af? – besøg Danmarks største affaldsforbrændingsanlæg i Glostrup
Besøget giver et førstehåndindblik i forbrændingssektorens maskinrum, mens Energistyrelsen over en sandwich efterfølgende vil fortælle om organisering og regulering af forbrændingssektoren i Danmark.
læs mere

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN