Dansk Erhverv -  Fødevarer nr. 3/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.3, 20.april.16

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Pas på svindel med fødevarer

Dansk Erhverv Kort Nyt

Resultaterne af den årlige OPSON-operation viser, at der svindles med fødevarer i betydelige mængder verden over. Den netop overståede operation var Europols og Interpols femte koordinerede operation mod madsvindel, hvor Danmark og 56 andre lande deltog.
Læs mere


Fødevarestyrelsen indfører kædekontrol fra 2017

Dansk Erhverv Kort Nyt

Fødevarevirksomheder kan fra den 1. januar 2017 modtage kædekontrol fra Fødevarestyrelsen. Ordningen er frivillig, og giver kæder mulighed for, at udvalgte forhold, som styres centralt, fremover kontrolleres centralt.
Læs mere


Læs Dansk Erhvervs debatindlæg om at bringe myndighedernes viden mere i spil

Dansk Erhverv Kort Nyt

Svært forståelige regler skaber ekstra omkostninger for både virksomheder, myndigheder og forbrugere, skriver markedschef Lotte Engbæk Larsen på Altinget.dk. Dansk Erhverv opfordrer til, at myndighederne kommer i øjenhøjde med virksomhederne.
Læs mere


Målrettet kontrol af frugt og grønt fra fjerne lande

Dansk Erhverv Kort Nyt

Fødevarestyrelsen foretager i de kommende måneder en målrettet kontrol af frugt, grønt og krydderurter fra fjerne lande. Kontrollen sætter fokus på importørens egenkontrol og risikovurderinger af frugt og grønt fra tredjelande.
Læs mere

 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Så er det nyeste Detailbarometer udkommet
Dansk Erhvervs konjunkturanalyse af detailbranchen viser den aktuelle udvikling i branchen i forhold til omsætning og andre centrale parametre, der påvirker forbrugernes købelyst.
Se detailbarometeret her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Læs Fødevarestyrelsens rapport om næringsdeklarationer og tolerancer
Undersøgelsen er udført af DTU Fødevareinstituttet i samarbejde med Fødevarestyrelsen og har primært fokus på næringsdeklaration af let forarbejdede færdigpakkede fødevarer, som typisk består af én eller få ingredienser.
Hent Fødevarestyrelsens rapport om næringsdeklarationer og tolerancer

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Musik og detailbranchen - meromsætning, følelser og den menneskelige hjerne!
Kom til gå hjem-møde hos Dansk Erhverv og hør professor Nicolai Graakjær fortælle om, hvordan det påvirker forbrugerens og den menneskelige hjerne, når der spilles musik i bl.a. detailbranchen. Hvordan påvirkes bevidsthed og forbruger adfærd, når den ”rigtige” musik spilles i en given situation? Er der meromsætning at hente, hvis man bruger musikken strategisk?
København

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN