Dansk Erhverv -  Fødevarer nr. 4/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.4, 31.maj.16

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Ny mærkningsvejledning fra Fødevarestyrelsen

Dansk Erhverv Kort Nyt

Fødevarestyrelsen har udsendt en revideret vejledning om mærkning af fødevarer. Der er foretaget en række mindre justeringer og præciseringer samt tilført flere guidende eksempler.
Læs mere


Nyt dyrevelfærdsmærke for svinekød etableres i 2017

Dansk Erhverv Kort Nyt

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen offentliggjorde i maj et nyt dyrevelfærdsmærke. Stjernemærket skal gøre det nemmere for forbrugerne at vælge svinekød med bedre dyrevelfærd.
Læs mere


Debat: Vis tillid til forbrugere og virksomheder

Dansk Erhverv Kort Nyt

På fødevareområdet kan man desværre blive mødt af en regulering, der fuldstændigt patroniserer forbrugerne og efterlader erhvervslivet som gemene skurke, skriver Lotte Engbæk Larsen, markedschef i Dansk Erhverv.
Læs debatindlægget på Altinget


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Ny vejledning om anprisninger fra Fødevarestyrelsen
Fødevarestyrelsen har opdateret vejledning af 27. juni 2014 om anprisninger. Vejledningen omhandler to ændringer som følge af praksisændringer i 2015. Derudover er der foretaget mindre lovtekniske og redaktionelle justeringer.
Læs mere

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Ny aftale åbner dansk dør til globalt tysk eksport-netværk
En aftale mellem Dansk Erhverv og det tyske udenrigshandelskammer AHK sikrer, at danske virksomheder fremover kan trække på AHK’s globale netværk af eksportrådgivere.
Læs mere

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Lancering af Dansk Erhvervs nye Miljø- og ressourcenetværk
Du og din virksomhed inviteres hermed til lancering af Dansk Erhvervs nye Miljø- og ressourcenetværk og til et medlemskab af netværket. For at give dig et indblik i de udfordringer, som netværket skal håndtere og skyde det godt i gang, har vi lavet et spændende program.
Læs mere

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Ledelse i digital omstilling
I dagens erhvervsliv er det ikke et enten/eller at tale om en digital omstilling. Det er et relevant emne, der skal tages stilling til. Digitalisering ses på tværs af alle brancher og i alle led i virksomhedernes værdikæde.
København 20/6

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN