Dansk Erhverv -  Fødevarer nr. 7/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.7, oktober 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Danske dagligvarekæder godt på vej til kun at bruge bæredygtig palmeolie

Den konventionelle produktion af palmeolie har store konsekvenser for mennesker, miljø og dyreliv i producentlandene. Det fik i 2014 en række danske dagligvarekæder til at satse på ansvarligt produceret palmeolie. Og indtil videre har indsatsenværet en succes.
Læs mere


Tilmeld et produkt til Årets Nøglehulsprodukt 2017 og få masser af opmærksomhed

Har du eller forventer du at komme på markedet med et nyt og spændende nøglehulsmærket produkt, har du nu sidste chance for være med i kampagnen ”Årets Nøglehulsprodukt 2017”.
Læs mere


Har du eksempler på overimplementering af EU-regler?

Har du eller andre i din virksomhed eksempler på overimplementering af EU-regler eller eksempler på udenlandske virksomheder, der ikke blive mødt med samme krav som jer? Så kontakt Dansk Erhverv.
Læs mere


Her er vinderne af Danish Retail Award

Danish Retail Award gives til de mest entusiastiske og forandringsskabende butiks- og varehuschefer i Danmark – både inden for daglig- og specialvarehandlen. Læs mere om dette års vindere.
Læs mere


Kampagne: Mad about MAD

 

Nu lanceres kampagnen 'Mad about MAD', der skal øge kendskabet blandt unge i Danmark til Food Careers og dermed fødevarebranchens mange uddannelse- og karrieremuligheder. Dansk Erhverv er med i samarbejdet.
Læs mere om kampagnen

 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Få styr på registrering af problematiske kemikalier
Registrering af kemikalier kan være en udfordring. Din virksomhed skal, uanset om det er en detailvirksomhed, en grossist eller en producent, overholde en lang række registreringsforpligtelser fastlagt af EU’s kemikalieforordning REACH. Kom til Dansk Erhvervs morgenbrief og få et overblik over reglerne og de nye tidsfrister på området, og viden om, hvordan du opfylder registreringsforpligtelserne.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Nu lanceres ’Alt om listeria’ – nyt vejledningsmateriale om listeria til fødevarevirksomheder
Fødevarestyrelsen har lanceret et nyt vejledningsunivers om listeria, som indeholder en trin-guide til, hvordan du undgår listeria.
Læs mere på "Alt Om Listeria"

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Storkøkkeners økologisalg indhenter detailhandlen
Salget af økologiske føde- og drikkevarer til foodservice udgjorde 1.661 mio. kr. i 2015 - en markant stigning på 27 pct. i forhold til 2014. Økologiske varer udgjorde 7,6 pct. af det samlede salg af madvarer til foodservice i 2015. Dermed begynder foodservice-sektoren at indhente detailhandlen, hvor den økologiske andel af fødevaresalget var 8,4 pct. i 2015.
Læs mere


Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Børsens fødevarekonference 2016
Børsen Fødevarekonference belyser, hvordan den danske fødevareindustri kan bruge sine stærke brands og sit fokus på fødevaresikkerhed til at forbedre væksten gennem øget eksport – på basis af en kombination af kundebehov, brug af ny avanceret teknologi og medlemsdata (big data).
Læs mere og tilmeld dig her

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN