Dansk Erhverv -  Fødevarer nr. 6/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.6, 26.august.16

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Fødevarestyrelsen har lanceret et nyt findsmiley.dk

Fødevarestyrelsen har lanceret en ny og mere tidssvarende udgave af findsmiley.dk. For fødevarevirksomheder betyder ændringen, at alle der har en hjemmeside, skal skifte det link, som fører over til deres kontrolresultater på findsmiley.dk.
Læs mere


Stort potentiale for lokale fødevarer

En befolkningsundersøgelse fra Dansk Erhverv viser, at danskerne i høj grad ønsker mulighed for at vælge lokalt producerede fødevarer. Efterspørgslen ses også i butikkerne, hvor flere og flere hyldemeter bliver fyldt med lokalt producerede produkter.
Læs mere


Dagligvarehandel på nettet kører i slæbesporet

Det er blot 8 pct. af danskerne, der inden for de seneste to måneder har købt deres dagligvarer på nettet. Og det er de veluddannede børnefamilier i landets store byer, der er de mest hyppige besøgende i online supermarkederne. Det viser en ny undersøgelse, som Norstat har lavet fra Dansk Erhverv, hvor 3.000 personer er blevet spurgt til deres online handelsvaner.
Læs mere


Dansk Erhvervs input til fremtidig forskning

Dansk Erhverv har leveret input til Miljø- og Fødevareministeriets fremtidige forskningsindsatser samt Uddannelses- og Forskningsministeriets FORSK25-plan, som danner grundlag for regeringens prioritering af strategisk forskning frem mod 2025.
Læs mere


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Ny millionpulje mod madspild
Miljø- og Fødevareministeriet lancerede før sommerferien en ny tilskudspulje, der skal støtte projekter, der kan gøre en forskel i kampen mod madspild i alt fra fødevareproduktion til hjemme hos forbrugerne.
Læs mere om tilskudspuljen mod madspild på Miljøstyrelsen hjemmeside

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Lov om nyt Miljø- og Fødevareklagenævn i høring
Miljø- og Fødevareministeriet har sendt forslag til en helt ny lov om et nyt Miljø- og Fødevareklagenævn i høring. Kom med input senest 12. september.
Læs forslaget her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
B2B virksomheders udfordringer og muligheder i den digitale omvæltning
Du inviteres til en stor konference 22. november om B2B virksomhedens muligheder og udfordringer med den digitale omvæltning.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Deltag i Detailhandelens Fagprøvepris og Danish Retail Award 2016
Detailhandelens Fagprøvepris uddeles igen i år til de tre elever på detailhandelsuddannelsen, der har udarbejdet de bedste fagprøver.
Læs mere og tilmeld dig her

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN