Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

September 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Invitation: Forretningsmuligheder i Indien

Dansk Erhverv og Indiens ambassade i Danmark afholder den 13. oktober i Asia House i København et seminar om forretningsmuligheder i Indien.

 En række succesfulde danske virksomheder som Novo Nordisk, DSV og Second Female fortæller her om deres oplevelser på det store indiske marked.

Derudover vil en række eksperter i eksportfinansiering, internationale handelskontrakter og indiske skatte- og afgiftsforhold give gode råd til danske virksomheder, der overvejer Indien. Det være sig som eksportør, importør eller med produktion eller anden fysisk tilstedeværelse i Indien.

Mød den indiske ambassadør i Danmark
Der vil også være mulighed for at tale med den indiske ambassadør i Danmark, H.E. ambassadør Rajeev Shahare.

Program og tilmelding
Arrangementet begynder kl. 14 og vil foregå på engelsk. Se programmet her: Programme - Becoming successful in India

Deltagelse er gratis, og man kan deltage ved at tilmelde sig her: Tilmelding till netværksseminar om Indien 13/10 2016

 Baggrund:

Mens den danske eksport til Kina er vokset voldsomt de sidste 10 år, har udviklingen været langt mere beskeden i forhold til Indien. Faktisk har den danske vareeksport til Indien stået i stampe siden 2012 på et niveau omkring 2,5 mia. kr. årligt, mens danske virksomheder sidste år eksporterede varer for 26 mia. kr. til Kina.

Der har været mange årsager til, at den danske samhandel med de to asiatiske giganter har udviklet sig så forskelligt, men i takt med, at der for alvor er kommet gang i den indiske økonomi, og Modi-regeringen har lagt sig fast på en meget forretningsvenlig politisk dagsorden, er der ifølge Dansk Erhverv brug for at se på Indien med friske øjne.

Med BNP-vækstrater på over 7 pct. de sidste to år og forventninger om tilsvarende vækstrater de kommende år, opstår der nye forretningsmuligheder, hvor det for danske virksomheder gælder om at kende sin besøgelsestid. På seminaret vil danske virksomheder med egne erfaringer i Indien videregive gode idéer, råd og advarsler, ligesom en række Indien-eksperter vil fortælle om, hvordan man som virksomhed kan komme i gang i forhold til Indien. Seminaret vil foregå på engelsk.


 

Få 50% på oprindelsescertifikater og ATA-carneter - læs mere her