Dansk Erhverv - E-handel nr. 1/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.1, februar 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Ubalanceret forslag til ny købelov i EU

Dansk Erhverv Kort Nyt

EU-Kommissionens forslag til ny købelov ved netkøb vil skabe usikkerhed om reklamationsrettens længde, pålægge butikkerne bevisbyrden i hele reklamationsperioden og lade forbrugerne hæve købet, selvom de har mistet varen.
Læs mere


Nye informationskrav om klageadgang

Dansk Erhverv Kort Nyt

Fra den 15. februar 2016 skal alle hjemmesider rettet mod forbrugere oplyse om EU-kommissionens nye online klageportal til brug ved klager på tværs af grænserne. Oplysningerne skal også gives, hvis du sender forbrugerne tilbud via mail.
Læs mere


Slut med lemfældig databehandling: bøderne ti-dobles

Dansk Erhverv Kort Nyt

Politisk enighed om den nye persondataforordning i EU. Nu skal det være slut med lemfældig databehandling, hvor der sløses med sikkerhed og hvor gamle data ikke bliver slettet.
Læs mere


SKAT vil ligestille e-handelsvirksomheder på moms på fragt

Dansk Erhverv Kort Nyt

SKAT foreslår, at man afskaffer de særlige retningslinjer for e-handelsvirksomheders anvendelse af udlægsreglerne på momsområdet. Dansk Erhverv støtter forslaget.
Læs mere


E-grænsehandel med varer overhaler grænsehandlen

Dansk Erhverv Kort Nyt

Danskerne køber hvert år varer for milliarder i både fysiske butikker og netbutikker i udlandet. I 2016 vil danskernes grænsehandel af varer på nettet for første gang overgå danskernes samlede grænsehandel i de fysiske butikker, vurderer Dansk Erhverv.
Læs mere


E-handlen runder 100 mia. kr. i 2016

Dansk Erhverv Kort Nyt

Danskernes køb på nettet oplever fortsat tocifrede vækstrater og rundede ifølge Dansk Erhverv 90 mia. kr. i 2015. Dansk Erhverv forventer, at e-handlen med varer og services passerer 100 mia. kr. i 2016.
Læs mere


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Få styr på de nye persondataregler
Bødeniveauet stiger voldsomt når de nye persondataregler træder i kraft. Få styr på reglerne og svar på dine spørgsmål den 13. april i Århus.
Læs mere og tilmeld dig

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Når shitstormen raser - hvordan skal din virksomhed reagere?
Er al omtale god omtale? Få gode råd til din beredskabsplan og lær af andres erfaringer, når Dansk Erhverv fredag den 11. marts på Børsen, er værter ved et arrangement der skal lære dig at navigere gennem shitstormen.
Læs mere og tilmeld dig

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Få fuldt udbytte af reglerne om nethandel
Der er mange forskellige love, der regulerer handlen på nettet. Kendskab til reglerne sikrer både dig og dine kunder den bedste handel. Kom med når Dansk Erhverv giver dig gode råd og tips til, hvordan du sikrer dine rettigheder bedst muligt den 17. marts i Kolding og den 5. april i København.
Kolding
København

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
WEBINAR - Er det nødvendigt med en agentkontrakt?
Ifølge handelsagentloven har agenten krav på en skriftlig kontrakt, men er det nu altid en god ide og hvad bør kontrakten i givet fald indeholde? Deltag i Dansk Erhvervs webinar den 1. marts og få en bedre viden om agentkontrakter.
Læs mere og tilmeld dig