Dansk Erhverv - E-handel nr. 2/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.2, maj 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Kunden er ansvarlig for at taste rigtigt ved e-handel

Dansk Erhverv Kort Nyt

Forbrugerklagenævnet har nu afgjort, at forbrugeren selv har ansvar for at indtaste rigtige oplysninger når der ved køb skal indtastes en e-mailadresse.
Læs mere


Regeringen lancerer nyt værn mod identitetstyveri

Dansk Erhverv Kort Nyt

Social- og indenrigsminister Karen Ellemann har præsenteret regeringens planer en løsning, hvor danske forbrugere kan lave en kreditspærring i CPR-registret. Dansk Erhverv ser positivt på det nye register, men ser også mulighed for forbedringer.
Læs mere


Hvad gør jeg når jeg får en brugt vare retur?

Dansk Erhverv Kort Nyt

Forbrugerne har i snart to år haft lov til at fortryde køb foretaget på nettet, selvom de har taget varen i brug. Det er en uklar regel der er vanskelig at håndtere. Se hvad du kan gøre når du modtager en brugt vare retur.
Læs mere


Hvornår kan du tage et undersøgelsesgebyr?

Dansk Erhverv Kort Nyt

Mads & Monopolet behandlede for nylig et dilemma, der blandt andet vedrørte brugen af undersøgelsesgebyrer ved klager over elektronik. Det er ikke ulovligt at tage et undersøgelsesgebyr, men der er nogle betingelser, der skal være opfyldt.
Læs mere


Større sikkerhed for både butikker og forbrugere ved nethandel

Dansk Erhverv Kort Nyt

Fra efteråret 2016 bliver sikkerheden ved nethandel med Dankort øget. Der bliver indført en ny kode – såkaldt 3D – Secure.
Læs mere


E-handlen startede 2016 med en fest

Dansk Erhverv Kort Nyt

Danskernes handel på nettet overrasker med markant vækst på 16 pct. i årets første kvartal i forhold til første kvartal 2015. Det viser Dansk Erhvervs beregninger på basis af nye tal fra Nets for omsætningen med Dankort.
Læs mere


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Kommissionens momsfokus er tiltrængt
EU-Kommissionen har netop fremlagt en handlingsplan for moms. Handlingsplanen rummer en række forslag, der skal gøre EU til ét momsområde og gøre det lettere for EU's virksomheder at drive virksomhed på tværs af medlemslandegrænser.
Læs mere

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Kom med til Dansk Erhvervs Årsdag
Den 19. maj går det løs i DR Koncerthuset, når Dansk Erhverv stiller skarpt på virksomhedernes nye digitale virkelighed og forandrede forretningsmodeller. Mød bl.a. statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), formand for Socialdemokraterne Mette Frederiksen (S), Alec Ross, forfatter og innovationsekspert, og Casper von Koskull, koncernchef og CEO i Nordea.
Læs mere og tilmeld dig

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Har du styr på reglerne for dine medarbejderes brug af sociale medier?
Kom med fredag den 10. juni når Dansk Erhverv holder morgenmødet hvor sætter vi fokus på reglerne omkring medarbejderes brug af sociale medier.
København

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Konkurrenceret
Kom med onsdag den 11. maj når Dansk Erhverv stiller skarpt på konkurrenceret og giver dig et overblik over de mest relevante emner for virksomhedernes daglige omgang med denne.
Århus

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Ledelse i digital omstilling
Efter et fuldt udsolgt seminar, gentager IT-Branchen og Dansk Erhverv succesen og inviterer påny til en spændende dag, hvor du får konkrete redskaber til at løfte din virksomhed digitalt.
København