Dansk Erhverv - E-handel nr. 3/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.3, september 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Forslag om salgspligt ved e-handel

Dansk Erhverv Kort Nyt

EU-Kommissionen foreslår at alle netbutikker skal have pligt til at sælge til alle europæiske kunder, uanset hvilket EU-land kunderne bor i. Forslaget vil skade dansk e-handel vurderer Dansk Erhverv.
Læs mere


Husk reglerne for prismarkedsføring, når du tilrettelægger kampagner

Dansk Erhverv Kort Nyt

Black Friday, julehandel og januarudsalg ligger lige om hjørnet. I planlægningen af det næste halve års kampagner, er det vigtigt at huske reglerne for prismarkedsføring. Læs med her og bliv skarp på reglerne.
Læs mere


Er du ved at forberede julesalget i din netbutik? Få styr på reglerne om bytte- og returret

Dansk Erhverv Kort Nyt

Hovedreglen ved nethandel er 14 dages fortrydelsesret. Hvis din netbutik giver udvidet bytteret ved julesalget kan du stille krav til varens stand, hvis forbrugerne fortryder mere end 14 dage efter at varen er modtaget.
Læs mere


Ny vejledning om markedsføring af lån og kredit

Dansk Erhverv Kort Nyt

Forbrugerombudsmanden har netop udsendt en ny vejledning, der skal hjælpe virksomheder med korrekt markedsføring af fx billån, forbrugslån, kassekreditter eller kviklån.
Læs mere


Hvordan iscenesættes fremtidens detailhandel?

Mulighederne for at skabe fantastiske kundeoplevelser i den fysiske butik er utallige! Vær med d. 4. oktober 2016 hvor Dansk Erhverv sætter fokus på det store potentiale i detailbranchen.
Læs mere om årets detailkonference og tilmeld dig her

Dansk Erhverv Kort Nyt

 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Praktisk markedsføringsret
Dette møde henvender sig til de medarbejdere i virksomheden, der udarbejder og er ansvarlige for virksomhedens markedsføring. Mødet gennemgår bl.a. markedsføring på sociale medier og blogs, prismarkedsføring, brug af konkurrencer og rabatkuponer i markedsføringen og brug af konkurrence til samtykkeindhentelse.
København 14/9

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Overholdelse af EU's nye persondataforordning - hvordan kommer jeg i gang
Inden man gør sig overvejelser omkring sin fremtidige datapolitik, skal man skabe sig et overblik over de personoplysninger virksomheden ligger inde med. Næste step er at tjekke, om man har den fornødne behandlingshjemmel, hvis man ikke ønsker at slette de gamle data. Kom og hør indlæg om teori og praksis og deltag i en erfaringsudveksling med andre medlemmer.
København 8/9

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Fokus på kundecentreret forretningsudvikling for B2B virksomheder
Dansk Erhverv, ITB og NBI sætter i efteråret fokus på digitalisering for B2B virksomheder. Du inviteres til stor en stor konference 22. november om B2B virksomhedens muligheder og udfordringer med den digitale omvæltning.
København 22/11

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Få styr på din e-handel: Til fynske og sydjyske B2B virksomheder
Seminar målrettet ansatte i fynske og sydjyske B2B virksomheder, som enten arbejder med kommunikation, IT eller noget derimellem. Denne formiddag afholdes i samarbejde med IT-Branchen, Dansk Erhverv og Plenum X.
Odense 8/9