Dansk Erhverv - E-handel nr. 4/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.4, oktober 2016

E-handel til udlandet

Dansk Erhverv har i dette nyhedsbrev samlet en række gode artikler med råd og vejledning om e-handel til udlandet.


Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Kan din virksomhed sælge online i udlandet?

Dansk Erhverv Kort Nyt

Hvad skal der til for at få succes med international e-handel og hvordan starter du projektet op, så du kontrollerer investering og risici? Max Riis Christensen, CEO i MakesYouLocal gav svaret til Dansk Erhvervs arrangement ”Få succes med din netbutik i udlandet” d. 5. oktober 2016, som du kan læse mere om her.
Læs mere


Få hjælp til e-handel over grænserne

Dansk Erhverv Kort Nyt

Der findes forskellige ordninger og organisationer, der kan hjælpe din virksomhed med at komme lettere ud på de globale markeder.
Læs mere om disse her


Dét skal du overveje, før du starter e-handel i Holland, Tyskland eller Storbritannien

Dansk Erhverv Kort Nyt

Onsdag d. 5. oktober afholdt Dansk Erhverv & FDIH arrangementet ”Få succes med din netbutik i udlandet”. Eksportrådets eksperter gav gode råd om opstart i Holland, Tyskland og Storbritannien.
Læs de vigtigste råd her


Husk at oplyse hvilke lande, du leverer til og andre begrænsninger

Dansk Erhverv Kort Nyt

Alle hjemmesider med e-handel skal give forbrugerne oplysninger om eventuelle begrænsninger i leveringen af produkterne, fx hvilke lande, der leveres til. Oplysningerne skal gives senest på det tidspunkt, hvor forbrugeren begynder bestillingsprocessen.
Læs mere


Forslag om salgspligt over grænserne er nået anden fase

Dansk Erhverv Kort Nyt

Forslaget om at indføre en salgspligt til kunder i andre EU lande ved salg online vil skade de små netbutikker og e-handlen. Det drøftes nu i Ministerrådet og Europa-Parlamentet og der presses på for en hurtig vedtagelse.
Se en status for forslaget her


Eksportrådet søger deltagere til eVitus hold 2017

Dansk Erhverv Kort Nyt

eVitus er et særligt målrettet program for virksomheder, der vil starte eller optimere deres online salg til et udvalgt eksportmarked. Ansøgningsfristen for næste eVitushold er 21. november 2016.
Læs mere om programmet og ansøgningen her


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Nu kan man bruge Swipp til e-handel
Onsdag d. 12. oktober lancerede Swipp deres nye konkurrencedygtige nethandelsløsning ”Swipp Erhverv Nethandel”. Løsningen betyder, at når et køb foretages, kan kunden betale direkte til virksomhedens konto uden brug af betalingskort, hvilket betyder lave transaktionsomkostninger.
Læs mere om løsningen og tilbuddet her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Succes på sociale medier
Ved du, hvad dine kunder deler og liker? Hvornår og hvordan interagerer du bedst med dem? Kom og vær med den 14. november, når Dansk Erhverv og FDIH sætter fokus på sociale medier.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Bedre forretning med kunden i centrum
Dansk Erhverv, ITB og NBI sætter i efteråret fokus på digitalisering for B2B virksomheder. Du inviteres til stor en stor konference 22. november om B2B virksomhedens muligheder og udfordringer med den digitale omvæltning.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Formulering af en datapolitik og eksekvering
Persondataforordningen stiller krav til, at alle virksomheder skal have en persondatapolitik og kan dokumentere, at de overholder forordningen. Kom og hør mere om, hvad dette indebærer og hvordan du griber det an.
Kolding 9/11