Dansk Erhverv - E-handel nr. 5/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.5, november 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Sådan skaber du succes på sociale medier

Dansk Erhverv Kort Nyt

”Definer jeres brand”. ”Skab engagement”. ”Lad forbrugerne lege med”. ”Fortæl den gode historie”. Det var nogle af rådene fra social media eksperter om vejen til online succes på konferencen "Succes på sociale medier".
Læs flere gode råd fra konferencen her


Årets julehandel har pil opad

Dansk Erhverv Kort Nyt

Julehandlen tegner til at blive bedre end sidste år. Ifølge Dansk Erhvervs prognose vil danskerne bruge 8,3 mia. kr. på julegaver, julemad, tøj og ekstra forkælelse i december.
Læs mere


Friluftsland: "Vi er konsistente!"

Dansk Erhverv Kort Nyt

Hos Friluftsland arbejdes der med at skabe en velfungerende omnichannel-strategi for at give kunderne den bedst mulige oplevelse, både når de handler online og offline. Ifølge marketingchef, Claus P. Østergaard kræver det, at man er konsistent og følger tendenserne.
Læs mere


Black Friday bliver den største handelsdag nogensinde

Dansk Erhverv Kort Nyt

Den amerikanske storshoppedag Black Friday har vundet indpas i Danmark - ikke kun i de fysiske butikker, men også online. Der er udsigt til, at dagen bliver den største handelsdag nogensinde. Det viser en ny befolkningsanalyse fra Dansk Erhverv.
Læs mere


Ny erhvervslejelov kan koste små erhvervsdrivende dyrt

Dansk Erhverv Kort Nyt

Forslaget til en ny erhvervslejelov vil gøre det nemmere at smide erhvervslejere ud og hæve lejen. Små og mellemstore virksomheder kan blive presset ud af de attraktive lejemål. Flere partier har nu tilkendegivet, at de vil se på forslaget en gang til.
Læs mere


Husk at 3D Secure indføres på Dankort ved nethandel fra januar 2017

Dansk Erhverv Kort Nyt

Det er et krav, at butikker implementerer 3D Secure senest den 8. januar 2017, hvis man ønsker at tage imod Dankort. Kravet gælder for betalinger over 450 kr.
Læs mere


Nu indsamler e-mærket også bedømmelser fra dine kunder

Dansk Erhverv Kort Nyt

e-mærket har udviklet to nye produkter, netbutikker kan bruge i deres markedsføring. Det ene er en kundescore, der måler kundetilfredshed. Det andet er en fragtscore, der måler hvor hurtigt varerne afsendes fra netbutikken.
Læs mere


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
The European Digital Single Market
Nu er det muligt at hente materiale, præsentationer og meget mere på hjemmesiden, der er dedikeret til konferencen om EU’s digitale indre marked, som blev afholdt d. 16.09.16 af Dansk Erhverv, IT-Branchen og Europa Kommissionen. 
Se hjemmesiden her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Rundbord om dansk modeeksport til Tyskland
Tyskland er det største marked for den danske modeeksport, men potentialet er langt fra udtømt. Kom og hør hvordan man som dansk modevirksomhed mest effektivt kommer ind på det tyske marked og får fat på over 80 mio. tyske forbrugere.
København 13/12

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Formulering af en datapolitik og eksekvering
Persondataforordningen stiller krav til, at alle virksomheder skal have en persondatapolitik og kan dokumentere, at de overholder forordningen. Kom og hør mere om, hvad dette indebærer og hvordan du griber det an.
København 30/11