Miljønyt nr. 4/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.4, oktober 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Der skal være klar information til forbrugerne om lovlig og ulovlig kemi

Dansk Erhverv Kort Nyt

DEBAT: Lukningen af Tænk Kemi har givet politikere, myndigheder, organisationer og virksomheder en kærkommen mulighed for at skabe en uafhængig informationsindsats om kemikalier, skriver Jakob Lamm Zeuthen fra Dansk Erhverv.
Læs mere om debatten her


Kritik af nyt EU-forslag om hormonforstyrrende kemiske stoffer

Dansk Erhverv Kort Nyt

EU Kommissionen kom i foråret med sit forslag til kriterier for hormonforstyrrende kemiske stoffer. Dansk Erhverv er enig med Miljø- og Fødevareministeren i, at Kommissionen bør komme med et mere klart forslag, som kan sikre den nødvendige regulering.
Læs mere


Så er det tid til andet møde i Miljø- og Ressourcenetværket

Dansk Erhverv Kort Nyt

Torsdag d. 3. november 2016 mødes Dansk Erhvervs nye Miljø- og Ressourcenetværk. Professor Katherine Richardson fra Københavns Universitet er dagens gæst på netværksmødet.
Læs mere og tilmeld dig netværket her


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Towards a non-toxic future
Miljø- og Fødevareministeren er vært ved en europæisk konference om håndteringen af kemiske stoffer, den 24. november 2016. Formålet med konferencen er, at skabe ideer til det danske input i EU’s strategi mod et ikke-kemisk miljø. Konferencen afholdes på Sørup Herregård ved Ringsted og er gratis at deltage i.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Kemiens dag 2016
På kemiens dag 2016 sætter vi fokus på Kemi og arbejdsmiljø. Hvis skadelige kemikalier ikke håndteres korrekt i forhold til arbejdsmiljøreglerne og REACH, er der risiko for sikkerheden og for arbejdsrelaterede sygdomme.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Hvordan undgår du farlig kemi?
Kom til temamøde på Børsen, og få værktøjer til at arbejde strategisk med leverandørstyring som et middel til substitution af problematiske kemikalier. Temamødet retter sig særligt til importører og leverandører af produkter.
Læs mere og tilmeld dig her

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN