CSR-NYT  nr. 2/2016  - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.2 - Maj 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

CSR Konference 2016:
Fremtidens globale CSR-tendenser

Dansk Erhverv Kort Nyt

Bliv klogere på fremtidens globale tendenser, udfordringer og muligheder for bæredygtig forretningsudvikling, når Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og FSR – Danske Revisorer inviterer til CSR-konferencen 2016 den 9. september hos Dansk Erhverv på Børsen.
Læs mere


CSR i Praksis sætter fokus på SMV'er

Dansk Erhverv Kort Nyt

Den 2. juni sætter den årlige konference ”CSR i Praksis” igen spot på CSR hos mindre og mellemstore virksomheder. Debat om drivkraften for CSR og en perlerække af seminarer med viden og værktøjer til CSR-arbejdet. Rabat til Dansk Erhvervs medlemmer.
Læs mere


Dansk Supermarked bruger FNs Verdensmål som ramme for CSR-arbejdet

Dansk Erhverv Kort Nyt

I den nyligt udkomne CSR-rapport fra Dansk Supermarked Group viser koncernen, at den som en af de første virksomheder herhjemme bruger FNs Verdensmål for bæredygtig udvikling til at sætte ramme og retning for arbejdet med CSR. 
Læs mere


Danmarkspremiere på rapport om etisk handel

Dansk Erhverv Kort Nyt

Dansk Initiativ for Etisk Handel har netop udgivet Danmarks første State of Ethical Trading rapport, som tager temperaturen på etisk handel i danske virksomheder anno 2016. .
Læs mere


Virksomhedsledere bakker op om FNs Verdensmål

Dansk Erhverv Kort Nyt

Et nyt virksomhedsinitiativ med Richard Branson og Unilevers Paul Polman opfordrer virksomhedsledere til at bakke op om FNs Verdensmål. Selvom mastodonterne viser vejen, er der også plads til danske virksomheder.
Læs mere


Ny guide til partnerskaber mellem virksomheder og civilsamfund

Dansk Erhverv Kort Nyt

Ny guide præsenterer erfaringerne fra en række fremtrædende danske eksempler, hvor målet er at kombinere humanitære løsninger, udviklingsarbejde og sund forretning.
Læs mere

Nyt CSR-job til Louise Koch

Dansk Erhverv Kort Nyt

Dansk Erhvervs CSR-chef Louise Koch siger farvel og tak efter godt to år som drivkraft for Dansk Erhvervs arbejde med CSR og bæredygtig forretningsudvikling
Læs mere


Dialogmøde hos FSR - danske revisorer

Dansk Erhverv Kort Nyt

Kom godt fra start med de nye lovkrav for CSR-rapportering gennem 3 dialogmøder hos FSR – danske revisorer i efteråret. .
Læs mere