Sundhed & velfærd nr. 1/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 1, august 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Positive takter fra regeringen på socialområdet

Dansk Erhverv Kort Nyt

Der er massiv mangel på gennemsigtighed i økonomien, når der handles sociale tilbud for milliarder i konkurrence med private. Dansk Erhverv er derfor begejstret for, at en takt-reform er på ministerens ”to do-liste" i et højspændt politisk efterår.
Læs mere


Anbefalinger til kommunerne - sådan styrker I borgerens frie valg

Dansk Erhverv Kort Nyt

Dansk Erhverv har udarbejdet en række helt konkrete anbefalinger til, hvordan det offentlige kan styrke og udvide borgerens frie valg inden for pleje og omsorg i eget hjem.
Læs anbefalingerne her


Dansk Erhverv: Behov for flere læger i sundhedsindustrien

Dansk Erhverv Kort Nyt

Der mangler læger og lægemiddelakademikere i sundhedsindustrien. Dansk Erhverv anbefaler bedre rammebetingelser for danske og udenlandske virksomheder, når vi taler rekruttering og tiltrækning af højt specialiseret arbejdskraft.
Læs Dansk Erhvervs udmelding her 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Eksperthøring om offentligt-privat samarbejde i det sammenhængende sundhedsvæsen
Dansk Erhverv og Sundhed Danmark inviterer i samarbejde med folketingsmedlem, May-Britt Kattrup (LA) til høring om offentlig-privat samarbejde i det sammenhængende sundhedsvæsen. Høringen foregår 21. september kl. 9.30 – 12.00 på Christiansborg.

Læs programmet her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Velfærdens Årsdag 2016
Den 16. november slår vi dørene op til Velfærdsårsdag under overskriften ”Tillid til velfærd”. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.
Læs mere og tilmeld dig her

 

 

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN

Læs de seneste høringssvar fra Dansk Erhverv

Dansk Erhverv afgiver ofte høringssvar til rigtig mange lovforslag og bekendtgørelse, og udarbejdes oftest i samråd med medlemmer og relevante brancheorganisationer. Læs her de seneste to om revision af socialtilsynet og sundhedshuse i Region Hovedstaden.

Revision af socialtilsynet – både ris og ros
Med to år på bagen står socialtilsynet forud et servicetjek. Dansk Erhverv har fulgt processen hen over foråret og har senest sendt dette høringssvar til udkastet, der har været i offentlig høring. Dansk Erhverv har både ris og ros til materialet, som nu fremsættes i det kommende folketingsår.
Læs høringssvaret her

Sundhedshuse i Region Hovedstaden
Dansk Erhverv har afgivet høringssvar til Region Hovedstadens vision for Sundhedshuse. Dansk Erhverv kritiserer Region Hovedstaden for ikke at indtænke private sundhedserhverv i visionen. Dansk Erhverv mener, at danske sundhedsvirksomheder kan bidrage positivt til den konkrete opgaveløsning i sundhedshusene og bidrage med kompetencer og innovative løsninger.
Læs høringssvaret her

Alle Dansk Erhvervs høringssvar kan findes på vores hjemmeside.
Se en oversigt over alle Dansk Erhvervs høringssvar