Sundhed & velfærd nr. 2/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 2, september 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Kommunerne skal forpligtes til at forebygge

Dansk Erhverv Kort Nyt

Sundhedsstyrelsens rapport om risikofaktorer, som medfører danskernes sygdom, indlæggelse og død, viser, at vi i Danmark ikke er kommet langt med at forebygge. Dansk Erhverv mener, at kommunerne skal forpligtes til at handle.
Læs mere


Reform af serviceloven skal skabe gennemsigtighed

Dansk Erhverv Kort Nyt

Social- og Indenrigsminister Karen Ellemann har indledt forhandlingerne med Folketingets partier om en reform af serviceloven. Dansk Erhverv ønsker langt mere gennemsigtighed i socialpolitikken og advarer mod, at kommunerne lukker sig om sig selv.
Læs Dansk Erhvervs kommentar


Bedre information i ældreplejen

Dansk Erhverv Kort Nyt

Lær af sundhedsområdet. Det er budskabet fra Dansk Erhverv, som ønsker skærpede krav til, hvordan kommunerne formidler det frie valg. Næsten hver tredje modtager af hjemmepleje kender ikke til retten til selv at vælge. Det skal forbedres.
Læs Dansk Erhvervs og Sundhed Danmarks fælles udmelding


Offentlig-private partnerskabsmodeller kan skabe sammenhængende patientforløb

Dansk Erhverv Kort Nyt

OPP kan være med til at sikre bedre sammenhæng i overgangene mellem regionsbehandling og kommunal genoptræning. Dansk Erhverv foreslår konkrete OPP-modeller for afgrænsede, sammenhængende patientforløb på tværs af kommune, region og lægepraksis.
Læs mere her 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Øget konkurrence-udsættelse i regionerne
Konkurrenceudsættelsen i regionerne bør øges med 15 mia. frem mod 2025. Dette vil give en effektiviseringsgevinst på mellem 0,75 og 2,1 milliarder kroner. på det regionale område. De største muligheder er på sundhedsydelserne.
Læs mere i Dansk Erhvervs analyse

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Velfærdens Årsdag 2016
Den 16. november slår vi dørene op til Velfærdsårsdag under overskriften ”Tillid til velfærd”. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Kræftkonference på Børsen den 13. oktober
Kræft 360 grader samler de førende aktører og eksperter fra ind- og udland på kræftområdet. Mød både Statsminister Lars Løkke Rasmussen, Sundhedsminister Sophie Løhde, Ritt Bjerregaard, Bent Hansen og mange mange flere. Gratis deltagelse.
Læs mere og tilmeld dig her

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN