Transport nr. 1/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr.1, november 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Velkommen til første udgave af Dansk Erhverv Transport

Dansk Erhverv Kort Nyt

Dansk Erhverv lancerer sit første nyhedsbrev for transportområdet. Nyhedsbrevet har fokus på branchenyheder, analyser, rådgivning og kurser.
Læs mere


Ingen strammere miljøkrav til taxier i denne omgang

Dansk Erhverv Kort Nyt
På taxiområdet har Færdselsstyrelsen meddelt, at man, blandt andet på opfordring fra Dansk Erhverv, har besluttet ikke at stramme miljøkravene til taxier i denne omgang. Dansk Erhverv regner med et forlig om en ny taxilov inden årsskiftet. Dansk Erhverv mener at det er nødvendigt med en grundig revision af den gældende taxilov, der er dybt forældet og skadelig for virksomhederne.

Verdens 7. største rederi i betalingsstandsning

 

Sydkoreanske Hanjin, der er verdens 7. største rederi, er gået i betalingsstandsning (Receivership). Læs her, hvad du kan gøre, hvis du har gods med Hanjin.
Læs mere


Deltag i ITS World Congress i København i 2018

Dansk Erhverv Kort Nyt

ITS World Congress afholdes i København den 17.-21. september 2018, og det kan måske være interessant for dig og din virksomhed.
Læs mere


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Dronernes Dag 2016 - Dansk Erhverv og UAS Denmark sætter fokus på droner!
Den teknologiske udvikling har for alvor fået fart på i de sidste par år. Et område der har fået vind i sejlene er droner, både til privatpersoner og erhvervsvirksomheder.
Odense 22/11

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Få succes på de sociale medier
Dansk Erhverv og FDIH inviterer dig til at deltage i et spændende arrangement, hvor du har mulighed for at lære, hvordan du bedst kan interagere med dine kunder på sociale medier på den mest strategiske måde.
København 14/11

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Bedre forretning med kunden i centrum
Tag chefen i hånden og brug en dag i Børssalen på at lære hvilke forretningsmodeller, processer og teknologier der kan sætte din virksomhed i stand til at skabe konkurrencefordele og bedre forretning med kunden i centrum.
København 22/11

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN