DE Turisme nr. 2/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Læs det online her!

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 2, 10. marts.16

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Turismen styrkes i ny vækstpakke

Dansk Erhverv Kort Nyt

Regeringen lancerede d. 9. februar en ny vækstpakke som indeholdt flere gode turismerettede tiltag der vil give et løft til dansk turisme særligt i landdistrikterne og for småøerne, og som vil medvirke til at skabe vækst og arbejdspladser.
læs mere


Nyt rekordår for dansk turisme

Dansk Erhverv Kort Nyt

De nyeste overnatningstal for Danmarks Statistik viser, at 2015 blev et nyt rekordår for dansk turisme, hvor vi næsten nåede 50 mio. overnatninger. Dette svarer til en vækst på 5 pct. ift. 2014
læs mere


DEMA16

Dansk Erhverv Kort Nyt

Den 27. april afvikler MPI Danish Events og Meetings Awards (DEMA16) i DR Koncerthuset. Dansk Erhverv er sponsor på den nye award, da vi ønsker at hjælpe med at skabe større opmærksomhed om hvor vigtig en industri mødebranchen er, og hvor stor værdi events og møder skaber for Danmark, og samtidig vil vi gerne være med til at hylde de mest inspirerende og innovative i branchen.
læs mere


Dansk Erhverv lancerer nu markedsrapporter om Danmarks vigtigste handelspartnere

Dansk Erhverv Kort Nyt

Dansk Erhverv lancerer nu en stribe kvartalsmæssige markedsrapporter om flere af Danmarks vigtigste handelspartnere. Markedsrapporterne omhandler i alt 20 udvalgte lande, og beskriver samhandlen og handelsvilkårene mellem Danmark og det enkelte land.
Se de nye markedsrapporter fra Dansk Erhverv


 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Kom godt i gang med CSR
Dette introduktionskursus giver dig overblik over de vigtigste CSR områder og retningslinjer, du får inspiration fra andre virksomheders erfaringer, og du går hjem med konkrete værktøjer til at gå i gang eller komme godt videre i din egen virksomhed med CSR og bæredygtig forretningsudvikling.
København
Århus

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Dansk Erhvervs Årsdag 2016 - Disruption DK
Digitale teknologier transformerer spillereglerne for erhvervslivet. ”Disruption” er blevet dagligdag og forretningsmodellerne forandres. Se hvordan på Dansk Erhvervs Årsdag 2016, der stiller skarpt på danske virksomheders nye digitale virkelighed.
Læs mere og tilmeld dig

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN