DE Turisme nr. 3/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Læs det online her!

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 3, 3. maj.16

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Giv vandkanten en
saltvandsindsprøjtning

Dansk Erhverv Kort Nyt

Dansk kystturisme er en succes med millioner af overnatninger, men et hurtigt blik langs den danske kystlinje viser desværre, at kun en brøkdel af vandkantens reelle potentiale udnyttes til alt det, som kystferie i Danmark kunne være. DI, Dansk Kyst- og Naturturisme, Feriehusudlejernes Brancheforening og Dansk Erhverv har lavet et fælles debatindlæg, som er bragt i Jyllands-Posten..
læs mere


Hotelmand foreslået til ny formand for Dansk Erhverv

Dansk Erhverv Kort Nyt

Forretningsudvalget i Dansk Erhverv indstiller til bestyrelsen, at administrerende direktør Jens Mathiesen fra Scandic Hotel A/S vælges som ny formand for erhvervsorganisationen Dansk Erhverv ved generalforsamlingen den 19. maj.
læs mere


Analyse: Fremgang i turismen - men vi halter stadig

Dansk Erhverv Kort Nyt

Dansk turisme bevæger sig igen i den rigtige retning efter et par sløje år. Den nye statusanalyse af turismens udvikling og konkurrenceevne viser dog, at vi stadig halter efter vores konkurrentlande. Der er behov for politisk fokus og handlekraft, hvis vi skal følge med udviklingen i international turisme.

læs statusanalysen her


Fælles regler for databeskyttelse er nu en realitet

Dansk Erhverv Kort Nyt

28 forskelle regelsæt for databeskyttelse bliver til ét fælles regelsæt.  Det bliver lettere for virksomhederne at drive forretning i hele EU, og forbrugerne får mere kontrol over deres data. Tilpasningerne kommer til at koste, og er en investering i fremtiden digitale økonomi.
læs mere


Innovationsfonden vil investere i turismen

Dansk Erhverv Kort Nyt

Innovationsfonden har sat turisme på dagsordenen og ønsker at understøtte og forbedre turismevirksomheders konkurrenceevne. Fondens mål er at koble erhvervets aktører, forskningen og reguleringen bedre sammen for dermed at udnytte turismens potentialer.
Læs mere om strategien og din virksomheds mulighederr

Innovationsfonden.dk 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip

International konference om databeskyttelse i København
Konferencen, der finder sted den 10. maj, vil især fokusere på de nye forretningsmuligheder, som ventes at opstå i kølvandet på EU’s vedtagelse af nye regler for databeskyttelse.g.
København, Hotel Hilton

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip

Gå-hjem møder om hotelbranchen
Dansk Erhverv inviterer virk-somheder inden for hotel-branchen til en række gå hjem-møder om branchens muligheder og udfordringer.
Gå-hjem-møderne sætter fokus på de personalejuridiske,
overenskomstmæssige, erhvervsjuridiske og politiske muligheder og udfordringer, som hotelbranchen står overfor. Vi stiller med et stærkt hold af erfarne oplægsholdere i form af jurister, advokater og ledelseskonsulenter, som også står til rådighed for dialog i pauserne og efter gå hjem-møderne.

Læs mere og tilmeld dig

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip

Har du styr på dine medarbejderes brug af sociale medier?
Daniel Markussen fra Dansk Erhverv fortæller om juraen bag og giver konkrete eksempler på, hvordan du kan sikre din virksomhed – og dine medarbejdere – mod unødige konflikter.

København 10/6

 

 

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN