DE Turisme nr. 4/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Læs det online her!

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 4, juni 16

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Turismen i fokus på Folkemødet

Dansk Erhverv Kort Nyt

Er events det nye turismeeventyr? Det spørgsmål sætter Dansk Erhverv sammen med Feriehusudlejernes Brancheforening og Dansk Live fokus på, når dette års Folkemøde løber af stablen på Bornholm.
Læs mere om arrangementet
Se Turismeministeriets aktiviteter på Folkemødet


Tøbrud for turismen: Politisk aftale om kystbeskyttelse – og benyttelse

Dansk Erhverv Kort Nyt

Politisk tøbrud efter at planloven i 25 år har ligget som en dyne af permafrost over indretningen af Danmarks kystnære byer, landskaber og kyster. Ændringerne er voldsomt tiltrængte, og et vigtigt skridt på vejen.
Læs mere
Se den politiske aftale


Bedre bredbånd til din virksomhed

Dansk Erhverv Kort Nyt

En god internetforbindelse er afgørende for enhver virksomhed – uanset hvorhenne i landet de ligger. Sammen med en række andre erhvervsorganisationer igangsætter Dansk Erhverv og Energistyrelsen en informationsindsats rettet mod små virksomheder, som har udfordringer med at få en tilfredsstillende bredbåndsforbindelse.
Få mere information hos Energistyrelsen: Bredbånd til din virksomhed


Europæiske anbefalinger om deleøkonomi

Dansk Erhverv Kort Nyt

EU-Kommissionen er kommet med en række gode anbefalinger for deleøkonomien. Deleøkonomien er en vigtig ingrediens i den digitale tidsalder og vil gøre os til et rigere samfund, hvis vi griber det rigtigt an.
Læs mere 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Skab vækst i din virksomhed med et mentorprogram
Internationale opgørelser viser, at danskerne er blandt verdens mest innovative folk, men blandt de dårligste til at føre ideerne ud i livet og kommercialisere dem. Det kræver lederskab i virksomhederne, hvis innovationskraften skal øges. Derfor har Akademiet for de tekniske videnskaber (ATV) i samarbejde med Dansk Erhverv, PwC og Håndværksrådet iværksat et mentorprogram for mellemstore virksomheder med vækstambitioner.
Læs mere om mulighederne for et mentorforløb

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Outsourcing, forpagtning mv. i hotelbranchen - personalejuridiske udfordringer i forbindelse med arbejdsgiverskifte
Flere virksomheder i hotelbranchen benytter sig af eksterne leverandører for at løse konkrete opgaver, der i udgangspunktet løses af virksomhedernes egne medarbejdere. I mange tilfælde er der tale om outsourcing af rengøring, opvask eller stuepigefunktioner, bortforpagtning eller udlejning af restaurations- eller cafedrift.
København 6/9

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Kend gæsternes rettigheder
Brug 2 timer i selskab med Dansk Erhvervs jurist og bliv opdateret på de væsentligste regler, der regulerer forholdet mellem dig og dine gæster.
København 28/6

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN