DE Turisme nr. 5/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Læs det online her!

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 5, august 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

Turisme på dagsordenen i Virksomhedsforum

Dansk Erhverv Kort Nyt

Dansk Erhverv har længe arbejdet for at Virksomhedsforum for enklere regler sætter fokus på regelforenkling på turismeområdet. Nu er området kommet på dagsordenen i Virksomhedsforum i dette efterår. Hvis du har bud på hvor der er unødvendige love og regler på turismeområdet, så send dit input til Dansk Erhvervs fagchef Susanne Nordenbæk på sno@danskerhverv.dk
Læs mere om Virksomhedsforum


Der mangler senge til turisterne

Dansk Erhverv Kort Nyt

Efterspørgslen på danske feriehuse når nye højder. Desværre er der ikke nok huse til alle turisterne. Derfor bør bundfradraget for udlejning hæves, foreslår Dansk Erhverv sammen med Landdistrikternes Fællesråd og Feriehusudlejernes Brancheforening.
Læs det fælles debatindlæg bragt i Jyllands-Posten


Offentligt-privat parløb er vejen til vækst i turismen

Dansk Erhverv Kort Nyt

Der er brug for både offentlige og private investeringer, hvis danske turistdestinationer skal udvikles. Dansk Kyst- og Naturturisme har i en ny rapport set på turismeudvikling og –investeringer i Nordtyskland og kommer med interessante observationer, som vi bør lære noget af.
Læs et debatindlæg bragt i Jyllands-Posten af Dansk Erhverv m.fl. om emnet
Læs rapporten fra Dansk Kyst- og Naturturisme


Afspiller du film, tv eller musik for kunderne?

Dansk Erhverv Kort Nyt

Hvem må opkræve vederlag? Hvem har rettighederne? Hvordan undgår vi at betale for meget eller for lidt? Reglerne er mildest talt uigennemskuelige, når det gælder betaling for at afspille film, tv eller musik for kunderne.
Læs mere om Dansk Erhvervs arbejde for større klarhed på området 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Kom til morgenmøde om digital udvikling i turisme og oplevelse
Nye digitale platforme udfordrer turisme- og oplevelsesindustriens etablerede forretningsmodeller. Ved et morgenmøde den 24. august arrangeret af Dansk Erhverv og IT-Branchen ser vi på, hvordan du tænker digitalisering ind i din overordnede forretningsstrategi.
Læs mere og tilmeld dig her

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Bliv en del af Dansk Erhvervs persondatanetværk 
Dansk Erhverv har etableret et netværk for persondata-interesserede, som afholder en række møder hen over efteråret og orienterer om den løbende udvikling i fortolkningen af reglerne. Alle persondataansvarlige i virksomheder som er medlem af Dansk Erhverv kan gratis være med.
Tilmeld dig ved sende en mail til Mette Appelsøe på mea@danskerhverv.dk
Se programmet for efterårets møder i persondatanetværket

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN