DE Turisme nr. 8/2016 - Problemer med at læse nyhedsbrevet? Læs det online her!

Dansk Erhverv nyhedsbrev

Nr. 8, november 2016

Dansk Erhverv nyhedsbrevbullet

De danske feriehuse skaber vækst i hele landet

 

Dansk Erhverv og Feriehusudlejernes Brancheforening har i fællesskab lavet en analyse af de danske feriehuse. Konklusionen er klar: der er brug for mere kapacitet, hvis vi skal kunne tage imod de mange nye turister.
Læs hele analysen her


Må hoteller og restauranter opkræve gebyr på betalingskort?

 

Reglerne om gebyrer på betaling med kort er meget forskellige afhængigt af korttype, og om det er handel på nettet eller i fysiske butikker m.v. Her får du overblik over mulighederne for at hoteller, restauranter m.v. kan opkræve gebyrer.
Læs mere om reglerne for gebyrer på betalingskort her


Fælles indsats mod tyveri i København

Københavns Politi melder om en markant stigning i antallet af tyverier i København, hvilket vores turister også har mærket. Derfor har der netop været afholdt et dialogmøde på initiativ fra politidirektør Thorkild Fogde, hvor Metroen, DSB, CPH, Dansk Erhverv mfl. deltog. I Dansk Erhverv er vi meget positive over dette initiativ og en tættere dialog med politiet. Det er vigtigt, at Københavns mange turister kan føle sig trygge.
Se indslag om tyverier her


Scandic Aarhus City kåret som årets arbejdsplads

 

Ved 3F’s årlige kåring af årets arbejdsplads løb Scandic Aarhus City med førstepladsen. Dansk Erhverv ønsker tillykke med den fuldt fortjente kåring. Se mere om Scandic Aarhus Citys initiativer og hør hvorfor deres medarbejdere sætter pris på deres arbejdsplads i denne lille video her.
Scandic Aarhus City - årets arbejdsplads 

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Mental fitness for fighters
Hvis det er vigtigt for dig, at kunne holde hovedet koldt i de tilspidsede situationer du oplever i din hverdag, vil dette arrangement give dig konkrete idéer til, hvordan du kan gøre det. På denne måde bliver du bedre til at tage de rigtige beslutninger og handle optimalt.
København 21/11

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Bedre forretning med kunden i centrum
Besøg Børssalen og hør hvilke forretningsmodeller, processer og teknologier, der kan sætte din virksomhed i stand til at skabe konkurrencefordele - med kunden i centrum.
København 22/11

Dansk Erhverv nyhedsbrev strip
Kvalificeret arbejdskraft 2025
Adgangen til kvalificeret arbejdskraft er afgørende for, at danske virksomheder både nu og i fremtiden, kan realisere deres fulde vækstpotentiale.
København 1/12

Følg Dansk Erhverv på LinkedIN